facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

2.200 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 322.6 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1973
  • date_rangeAdaptacija: 2010
  • codeŠifra: OH433KT

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasa

Podroben opis nepremičnine

-

Maribor - Pekre, oddamo  zelo prijetno samostojno hišo z večjo zelenico, na kateri stoji zidana lopa pod katero je velika miza in zidan žar. Hiša je bila zgrajena leta 1973 in je bila večkrat prenovljena in na novo urejena. Zemljišče, ki meri 535 je zasajeno s sadnim drevjem (kiwi, grozdje, marelica, kaki, jabolka, ameriške borovnice, maline, asimina)

Hiša je v treh etažah in v vsaki je urejeno popolnoma opremljeno stanovanje. Stanovanja so ločena, samo stopnišče je skupno. Hiša po etažah:

Polklet: - hodnik, dnevna soba z jedilnico, kuhinja, spalnica, kopalnica in posebej WC

Pritljičje: hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na veliko teraso, spalnica, kopalnica, garderobna soba in posebej wc

Nadstropje: hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na teraso, otroška soba, spalnica, kopalnica in posebej wc

Pohodno podstrešje: možno urediti v igralnico ali v pisarno. Do podstrešja vodijo stopnice normalne stopnice iz nadstropja. 

Zraven hiše je garaža za dva avtomobila in pred hišo je možno parkirati še 3 avtomobile. Ogrevanje je na toplotno črpalo. V pritljičju je tudi klima. V hiši so bila zamenjana okna, balkonska vrata, vhodna vrata, streha. Po tleh je keramika in parket. Streha je bila zamenjana v lanskem letu. Hiša je poplnoma opremljena z opremo višjega cenovnega razreda in se z opremo tudi oddaja. 

V bližini šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, trgovine, več lokalov.

Hiša se oddaja za daljše obdobje oz za najmanj 5 let in sicer samo pravnim osebam. Lastnica zahteva plačilo varščine v višini enomesečne najemnine.

Najemodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje sklenitev najemne pogodbe na način, da najemnik plača strošek sestave najemne pogodbe + ddv


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: