facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Medvode

330.000 €
= 2.077 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 158.9 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2001
 • codeŠifra: 3473J

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Pokrito parkiriščecheck Terasa
 • Priključki
  check Plinovod
 • Ogrevanje
  check Plin

Podroben opis nepremičnine

-

Medvode, parc.550 m2 , stan. površine 139,20m2 + 35,90m2 garaža za dva avtomobila, samostojna stanovanjska hiša zgrajena leta 2001, se nahaja v tipskem naselju hiš z vso urejeno infrastrukturo. Hiša je bila izvedena od 3. gradbene faze  naprej v lastni, zelo kvalitetni izvedbi, z vgrajenimi materiali visoke kvalitete.  Hiša je podkletena v AB izvedbi, polovica hiše je opečna zidava, polovica je lesena brunarica iz lepljenih smrekovih brun debeline 100 mm.   Strešna kritina je iz bitumenske skodle z bakreno opremo in strelovodom v naselju. Ogrevanje hiše na zemeljski plin, ogrevanje sanitarne vode z vakuumskimi sončnimi kolektorji in vsebnikom prostornine 300 l. Priključki: elektrika, plin, voda, kanalizacija, telekomunikacije, za meteorno vodo sta dve ponikalnici, v  dveh kopalnicah, predsobi in kuhinji talno ogrevanje.Je v zgornjem delu energetskega razreda E /138 kWh/m2.

Hiša je podkletena in je zasnovana kot pritlični objekt. Pritličje: kuhinja z jedilnico, ki je povezana v dnevno sobo z izhodom na teraso in naprej na vrt, tri spalnice, dve kopalnici.  Talna obloga je afriški teak, keramika. Klet: welnes  s finsko savno iz skandinavskega bora (160 x 200 cm), pomožno kuhinjo z drugim pralnim strojem, shrambo, vsebnikom za toplo vodo iz sončnih kolektorjev, dve veliki sobi, ki trenutno služita kot delavnica in telovadnica. Talna obloga je keramika, hrastov parket. Hišo odlikuje lepo negovan vrt, ki nudi popolno zasebnost in mir. 

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek od prodaje nepremičnin v višini 2% od prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: