facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad, Savlje

500.000 €
= 3.953 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 126.5 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1626 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1920
  • codeŠifra: PKH240225

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Plinovod
  • Ogrevanje
    check Plin

Podroben opis nepremičnine

-

Posredujemo pri prodaji hiše - domačije na kmetiji, ki se nahaja v Klečah, Ljubljana. Kmetija obsega domačijo  s pripadajočimi gospodarskimi poslopji ter kmetijskimi zemljišči, ki so v oddaljenosti do 2km od domačije. Gozd se nahaja na Rudniku. Ostala zemljišča so njive - najboljša kmetijska zemljišča.

Velikost parcele na lokaciji v Klečah, kjer se nahaja stanovanjska hiša ter ostali kmetijski in gospodarski objekti je 1626 m2.

Kmetijskih zemljišč je 72.167 m2 - najboljša kmetijska zemljišča - njive, gozdovi. Lokacija kmetijskih zemljišč je v bližnji okolici. Kmetijska zemljišča so redno obdelana, večinoma za pridelavo travinja in poljščin. Zemljišča so brez naklona, z lahkim dostopom. Zemlja je prodnata, primerna za obdelavo.

Stanovanjska stavba, ki se nahaja v jedru Kleč  je bila v osnovi zgrajena leta 1920. Stavba je etažnosti K+P+M. Neto tlorisna površina stavbe je 126,50m2. Kritina zamenjana leta 2002. Fasada je obnovljena leta 2003. Okna v lesenem profilu, zamenjana leta 1995. Vse inštalacije so obnovljene leta 1996. Ogrevanje v stavbi je urejeno na plin, radiatorsko ter peč na drva.Hiša je vseljiva. Pod hišo je obokana klet.

Ob hiši se nahaja hlev velikosti 96m2, ki ima obnovljeno strešno kritino leta 2014, fasada je obnovljena leta 2007. V objektu je razpeljana električna in vodovodna inštalacija. Poleg hleva je gospodarski objekt, velikosti 32,20m2 ter manjša garaža. Na robu asfaltiranega dvorišča se nahaja še kozolec topler.

Kmetija se ponaša z dobro lokacijo obdelovalnih površin in neverjetno bližino trga. V oddaljenosti do 3km je dostop na avtocesto.

Možnost nakupa samo hiše s kmetijskimi objekti in kmetijskih površin posebej.

Parcele so vpisane v Zemljiško knjigo in bremen proste.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: