facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Hrvaška, Pula-Pola

1.585.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • codeŠifra: 0310ZV

Podroben opis nepremičnine

-

Na samem koncu Istrskega polotoka, v čudovitem mestu Pulj, se le 5 minut od centra mesta prodajajo dve zemljišči z možnostjo izgradnje dveh stanovanjskih objektov.

Dve zemljišči se nahajata le 150 metrov od morja in v skupni izmeri merita 9751 kvadratnih metrov, oziroma večje zemljišče v izmeri 7240 kvadratnih metrov in manjše zemljišče v izmeri 2511 kvadratnih metrov.

Sama lokacija je dobro dostopna, saj je dostop urejen po cesti, ki vozi do samih zemljišč. V okolici se nahaja vsa pomembnejša infrastruktura od pošte, banke in trgovine pa tudi bolnice. Prav tako se na parceli nahajajo tudi komunalni priključki.

Predvidena je izgradnja dveh stanovanjskih objektov, ki bi skupaj imela 10640 kvadratnih metrov bivalnih površin, 72 parkirnih prostorov v kleti objekta, ter 3592 kvadratnih metrov zunanjih površin. Skupaj se predvideva izgradnja 110-140 stanovanj.


Hiter kontakt

Mreža nepremičnin d.o.o.

Mreža nepremičnin d.o.o.