facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šmarje pri Jelšah

730.000 €
= 1.772 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 412 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1972
  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • codeŠifra: PP15742459368SM-86

Podroben opis nepremičnine

-

Samostojna restavracija in hiša,  moderna arhitekturna zasnova restavracije
Ob regionalni cesti iz Celja proti Rogaški Slatini prodamo moderno restavracijo in večjo hišo s potencialom za turistično oddajanje. Hiša se nahaja na isti parceli kot je restavracija. Zato je zelo primerna za nadgradnjo turistične zgodbe: restavracija + prenočišča. Namen gostinskega lokala je privabiti čim več gostov in jim ponuditi možnost prenočitev. V bodoče je cilj hišo preurediti v apartmaje in sobe za nemen oddaje domačim in tujim gostom.  

Površina hiše / restavracije/ zemljišča Hiša leži na zemljišču 412m2 površine in je dvoetažna,   Možno je  dograditi še eno etažo in tako pridobiti še dodatnih 150m2 bivalnih površin za oddajo.
Hiša ima skupaj cca 250 m2 bivalne površine in podstrešje je možno nadgraditi za cca.150 m2.. Restavracija pa ima 278 m2. Skupna površina zemljšča je 1733 m2.

Hiša je v dveh etažah (P+1) 

  • 1 Etaža -   Sestavljajo jo velika spalnica, soba, utitlity, ter dnevni WC, ter kurilnica. 
  • 2 Etaža -   Obsega predprostor, kopalnica in WC ter velik dnevni prostor,  kuhinja z  jedilnico ter štiri velike spalnice.  
  • Prizidek – manjše opremljeno stanovanje.

Tla po hiši (dnevna soba, jedilnica, sobe so obložena s parketom . Okviri oken so leseni, stekla so dvo-slojna.  Hiša je bivalna, vendar potrebna prenove.

Parcela je obdana z ograjo.

Restavracija je bila popolnoma renovirana l. 2018. Je izredno svetla  in grajena z visokokakovostnimi materiali. Odlikujejo jo njena moderna arhitekturna zasnova - veliko steklenih površin.   

Oprema  
Gradnja je klasična.Tla po hiši (dnevna soba, jedilnica, sobe so obložena s parketom . Okviri oken so leseni, stekla so dvo-slojna.  Hiša je bivalna, vendar potrebna prenove.

Parcela je obdana z ograjo

Lokacija in infrastruktura

Lokacija je primerna za družine – bližina do  osnovne šole, vrtca, zdravstvenega doma. V prav neposredni bližini se nahaja trgovina Tuš. Do avtoceste je cca 15 minut vožnje. Hiša je oddaljena od Rogaške Slatine, katera je zelo turistična destinacija oddaljena cca 15 minut vožnje.

Parkirno mesto  
Pred objektom je možnost za parkiranje večih vozil.

Vabljeni na ogled!


Hiter kontakt

Mreža nepremičnin d.o.o.

Mreža nepremičnin d.o.o.