facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Sežana

398.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeAdaptacija: 1998
  • codeŠifra: PH240932049TO

Podroben opis nepremičnine

-

Le streljaj iz Sežane  prodamo obnovljeno kraško domačijo sestavljeno iz niza štirih stavb z dvema vhodoma, zaprtim borjačem in dodatnim ločenim parkiriščem.  Niz stavb se začne z kamnitim objektom iz leta 1804 z delno ohranjeno originalno, škrlato streho  Streha je v dobrem stanju, klasična fasada je bila obnovljena leta 2002. Leto obnove 1998 (del) in 2002  (del). Objekt je  iz dveh etaž z ločenim vhodom. V pritličju se nahaja nedokončana klet,v nadsropju je soba.  Sledi stanovanjska stavba, ki v pritličju obsega WC za goste, dnevno sobo z notranjim gankom in kuhinjo z jedilnico,  shrambo, spalnico, garderobo in  kopalnico  ter dvema hodnikoma. Iz kuhinje in spalnice je prehod skozi panoramska vrata na pritlično teraso s pergolo. V nadstropju se nahajata dva ganka  (kamniti in leseni), dve spalnici, hodnik in kopalnica z WC jem. Ogrevanje v pritličju je talno, v nadstropju radiatorji. Stavba je bila povsem obnovljena leta 1998.

Dostop v novejši -tretji objekt je možen iz glavnega dvorišča skozi garaže po stopnišču ali skozi samostojen vhod  iz vaške ulice. V spodnji etaži je prostor za čistila, hodnik in kotlovnica, v nadstropju je pisarniški del z glavno pisarno, pisarno, hodnikom, WC – jem, arhivom in čajno kuhinjo. Urejen je prehod na leseni gank z razgledom na glavno dvorišče. V zgornji etaži se nahaja ločeno mansardno stanovanje (predprostor, hodnik, spalnica, dnevna soba z jedilnico, kuhinjska niša,  garderoba in kopalnica z WC- jem). Objektu ima samostojen vhod in svoje parkirišče.  Zgrajen  je bil leta 2002.

Na severni strani dvorišča se nahajata odprta garaža z dvema vhodoma, kopalnico z WC- jem, savno. Nad garažami je velika terasa z masažnim bazenom dostop je po stopnišču skozi novejši objekt.

Na zahodni strani glavnega dvorišča je nekdanji hlev, v pritličju urejen kot hlev za konje s štirimi boksi. Objekt je iz leta 1819, leta 2000 je bila na njem urejena nova streha z vezmi in venci.

Na dvorišču pred glavnim objektom se nahaja obnovljen vodnjak. Možnost dokupa zemljišče za vinogradništvo, drugo kmetijsko obdelavo ali za konjeništvo.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: