facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana okolica, Medvode

52.700 €
= 100 €/m2*
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 527 m2
  • codeŠifra: 101157-307

Podroben opis nepremičnine

V naselju Žlebe med Mednim in Medvodami prodamo čudovito parcelo v izmeri 527 m2. Parcela je nahaja cca 50 m od asfaltirane ceste nekoliko na hribu s čudovitim pogledom na dolino. Tudi srne vas lahko pridejo pozdravit.

Prodajajo se skupno tri parcele. Prva je velika 114 m2 in predstavlja v naravi makadamsko cesto (naprej sta le še dve hiši), druga parcela je velika 324 m2, na njej stoji vrtna hiška izdelana po naročilu dimenzij 4 x 3, z betonsko ploščo in s položenim kamnom (cena 2.100 €) in zelenjavni vrt (Prelep in kvaliteten vrt, ves les je hrast, delalo ga je uradno vrtnarstvo po tehnologiji stroke, cena je bila 7.000 EUR.), tretja parcela pa je velika 89 m2 in prestavlja travnik (poglejte si slike print screen-ov).

Na parceli sta elektrika in voda, napeljani od sosednje hiše. Nekaj je tudi sadnega drevja, med njimi mlada drevesa, jablane in hruške.

Parcela je primerna za ljubitelja narave in miru, omogoča idilo, fantastičnem pogled na planine, kot na dlani Krvavec z nočno smuko, zares samo 15 minut do Ljubljane.

Parcela idealne velikosti za pragmatično življenje, hiška, narava, mir, čisto in sveže, z malo vrta, lastnim sadjem in zelenjavo, v kolikor si ga seveda nekdo želi.

Pogoj nakupa je plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Vljudno vabljeni k ogledu.

Hiter kontakt

Matija Sever

Century 21

Morda bi vas zanimalo tudi: