facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Moravče

55.000 €
= 643 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 85.6 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1990
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: PS4645606DB

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet

Podroben opis nepremičnine

-

Spoštovani, 

danes vam predstavljam prostore, katere lahko po svoji zamisli uredite v prijeten dom, kjer je mirno okolje v naravi na super lokaciji z razgledom, ki seže do Kamniško-Savinjskih Alp.

KJE: stanovanje se nahaja v pritličju stanovanjske hiše, ki je od AC priključka Krtina oddaljen le 5km, šola in trgovina je 500 m stran, zdravstveni dom, lekarna, knjižnica, trgovina, pošta pa se nahajajo v Maravčah, ki so od stanovanja oddaljene le dobrih 5 min varne vožnje. Veliko je tudi sprehalnih poti za brezkrbno rekreacijo stran od cest.

OBJEKTIVNI PODATKI : 2- sobno stanovanje se nahaja v pritličju stanovanjske hiše v velikosti 51,3m2 bivalne površine. Bivalni enoti pripada tudi klet v izmeri 11,1m2 , in garažni parkirni prostor v velikosti 19,8m2 ter 4m2 predsobe s stopniščem. Za hišo na južni strani pripada bivalni enoti tudi 10m2 terase, za uživanje na soncu. 

Zajema: Trenutni tloris stanovanja je zasnovan tako, da so v njem naslednji prostori (2 sobi, kopalnica z wc-jem, hodnik, stopnišče, garaža in kurilnica). Ker stanovanje ni izdelano in opredeljeno imate kot kupec proste roke glede dokončne postavitve stanovanja. Vhodna vrata so v hišo, v stanovanje pa je zaenkrat prost vhod s stopnicami (možnost izdelave lastnega vhoda).

Stanovanje je je vpisano v zemljiško knjigo, etažirano in je prosto bremen. Če si želite po svoje urediti dom v osrčju narave Vam priporočam nakup!

Ponudbeni pogoj je: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% + ddv, obračunano od pogodbene vrednosti. Pomagamo pa vam urediti ugodno financiranje.

Za vse informacije pa pokličite Damijano, vašo agentko in ljubiteljico narave

Lep pozdrav, Damijana


Hiter kontakt

Atrium nepremičnine d.o.o.

Atrium nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: