facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Šentjur

200.000 €
= 1.176 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 170.1 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PS00592MN

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasa
  • Ogrevanje
    check Talno gretje

Podroben opis nepremičnine

-

V samem centru Šentjurja, je naprodaj dvostanovanjska hiša, izredno kvalitetno in po modernih standardih grajena. Šentjur je središče razgibanega okraja, ki se razteza od Dramelj, do Kozjanskega in Bohorja in kjer imate vse pomembne ustanove, ki jih potrebujete (šola, vrtec, banka, zdr. dom, občina, trgovine, žel in avtobusna postaja........) narava pa vam ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa (kolesarjenje, pohodništvo, konjeništvo, lov, ribolov, jadralno padalstvo......) v naravnem okolju, ki je relativno dobro ohranjeno. Do same AC izvoz Dramlje vas loči cca 5km, do Celja pa cca 10 km. Sama lokacija je znana po razvoju turizma, ki se še posebej na tem področju zadnja leta zelo hitro razvija (bližina Slivniškega jezera, naravnih zdravilišč – Rog. Slatina, Podčetrtek, Laško, Rimske toplice in seveda ostalih naravnih in kulturno-zgodovinskih znamenitosti). Hiša (oz oba stanovanja) se nahaja na lokaciji, kjer imate praktično vse »na peš«, njena lega pa vam omogoča življenje »obsijano s soncem«, saj njena južna lega (oz JV-JZ) zagotavlja prav to.

Predmet tega oglasa je prodaja posameznega stanovanja v dvostanovanjski hiši in se prodajata v IV. podaljšani gradbeni fazi (kpl instalacije ometi estrihi, kpl slikopleskarska dela) z kpl urejeno okolico (asfaltirano dostop – oz dvorišče, končana vsa zemeljska dela okolice (travna zasaditev se bo naredila spomladi ko bo vreme primerno), izvedena ograja). Dejansko si boste kot nov lastnik sami izbrali keramiko, finalizacijo tal ( parket, laminat, vinil......), kopalniško opremo, notranje stavbno pohištvo, etažno plinsko peč in nadstrešek nad teraso in si tako uredili stanovanje, ki bo popolnoma po vašem okusu. Vsakemu stanovanju pripada zemljišče (urejeno tako etažiranje kot tudi parcelacija), kjer boste imeli dovolj prostora za otroška igrala, piknik prostor, manjši vrt, piknik prostor…., nadstrešek za dva avtomobila.....Sama zasnova hiše je, da ima vsako stanovanje lasten asfaltiran dostop do hiše – stanovanja (spodnje stanovanje iz glavne ceste, zgornje stanovanje pa iz lokalne ulice) in sta praktično popolnoma ločena med seboj. Podatki posameznega stanovanja:

1. Spodnje stanovanje obsega 98,50 m2 uporabne površine, zraven tega je še cca 60 m2 nadstrešek, ki predstavlja parkirišče za dva avtomobila in pokrit vhod v hišo (v tem sklopu je tudi zunanja shramba - kurilnica) in terasa v velikosti cca 25 m2 (na kateri si lahko omislite nadstrešek, tendo, ali imate kar tako brez vsega). Samo stanovanje je dejansko 4 sobno, oz imate tri spalne prostore in osrednji prostor velikosti cca 42 m2, ki vam predstavlja kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor z izhodom na teraso, potem imamo še utility, kopalnico z WC-jem, predprostor in zunanjo shrambo – kurilnico (lahko tudi utility in notranji utility uporabite za shrambo, pisarno ali garderobno sobo). V kolikor pa potrebujete 4 spalne prostore (5 članska družina) pa je možno v osrednjem prostoru pridobiti še kakšno sobico- kabinet (sama razporedite je vidna na tlorisu v prilogi oglasa). Parcela ki pripada stanovanju je velikosti 447m2 (samo parcela brez stavbe) in vam zagotavlja tisto nekaj več kot bivanje v bloku (otroško igrišče, hišnega ljubljenčka, piknik prostor.....), hkrati pa še vedno lahko »zaklenete« stanovanje in si »privoščite« daljšo odsotnost.

2. Zgornje stanovanje obsega 123,32 m2 uporabne površine, zraven tega je še cca 50 m2 nadstrešek, ki predstavlja parkirišče za dva avtomobila in zunanjo shrambo-kurilnico v velikosti 7m2. Nadstrešek je izveden tako, da imate dostop od avtomobila v hišo pod streho. V uporabni m2 stanovanja je zajeta tudi terasa v velikosti 14 m2. Samo stanovanje je dejansko 4 sobno, oz imate tri spalne prostore in osrednji prostor velikosti cca 53 m2, ki vam predstavlja kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor z izhodom na teraso, potem imamo še utility, kopalnico z WC-jem, predprostor in zunanjo shrambo – kurilnico (lahko tudi utility in notranji utility uporabite za shrambo, pisarno ali garderobno sobo). V kolikor pa potrebujete 4 spalne prostore (5 članska družina) pa je možno v osrednjem prostoru pridobiti še kakšno sobico- kabinet (sama razporedite je vidna na tlorisu v prilogi oglasa). Parcela ki pripada stanovanju je velikosti 249m2 (samo parcela brez stavbe), tako da imet tudi nekaj zunanjih površin za igrišče, zelenico, piknik prostor….

Oba stanovanja imata pozicijo JV-JZ, s tem da so na J strani bivalni (osrednji bivalni prostor), ena spalnica in terase, na S strani pa je kopalnica, utility in ena spalnica. Vsako stanovanje ima svoj vhod, oz sta tudi parceli popolnoma ločeni. Oba stanovanja imata dostop brez vsake stopnice, tako da sta primerna za vse, ki jim stopnice predstavljajo oviro!!! V oglasu imate tudi nekaj slik - renderjev notranje ureditve, da si boste lažje predstavljali izgled stanovanja.

Skratka kakor lahko vidite iz slik in tlorisa je zasnova objektov in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni so tudi vsi komunalni priključki. Streha je ravna, ima 30 cm izolacije, krita s folijo in zaščitena s 6 cm plastjo gramoza, kot da je ravna, gradnja (oz vse stene) je pozidana iz opečnih modularnih blokov, objekt je izoliran s toplotno izolacijo v debelini 16 cm, talna toplotna izolacija je izvedena z izolacijo v debelini 20 cm, kpl zunanja okna in vrata so PVC pasivna troslojna termopan zasteklitev z vrednostjo toplotnega prehoda Uw= 0,78 kW/m2K z zunanjimi roletami – krpankami z el odpiranjem, ogrevanje je predvideno z etažno plinsko pečjo (mestni plin), kpl instalacija pa je izvedena kot talno gretje, za finalne »odtenke« pa se boste odločili sami (ali v sodelovanju z nami po načelu »na ključ« ali s svojimi mojstri)....... Skratka čaka vas stanovanje - novogradnja, katera finalizacija bo lahko v skladu z vašimi željami. V račun lahko vzamemo vaše stanovanje (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru), ali vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino (lahko vam tudi pomagamo pri prodaji). Cena stanovanja izdelanega do IV. pod gr faze z kpl urejeno okolico je 200.000 € + DDV (9,5%). Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno stanovanje s pripadajočo parcelo oz hišo, ki je kvalitetno izolirana in boste imeli min stroške z ogrevanjem.......in seveda TOP lokacijo.

Za več informacij nas lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si. (da vam pošljemo tlorise v PDF-u, kjer si boste lahko podrobneje pogledali razporeditev stanovanja).


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: