facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Buje

485.000 €
= 1.617 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 300 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2018
 • codeŠifra: PH98889030NS

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Terasa
 • Ogrevanje
  check Talno gretje
 • Luksuz
  check Lep razgled

Podroben opis nepremičnine

-

Ta vila se nahaja v mirnem okolju 6 luksuznih hiš z bazeni v slepi ulici in je sestavljena iz dveh stanovanj z ločenimi vhodi.

Samo 2 km od meje s Slovenijo 10 km od Portoroža, 20 km od Kopra, 6 km od prve plaže, s čudovitim razgledom na travnik! 

Zraven hiše je bazen dimenzij 3,5x7,5m, kamin in bar, ter dodaten objekt v izmeri 50m2 s fitnessom, osebno pisarno, savno in shrambo-strojnico za bazen.

Pritličje obsega apartma v izmeri cca 120 m2 z ogromno dnevno sobo in kuhinjo, tri spalnice, dve kopalnici, shrambo in nadkrito teraso (35m2), ki gleda na drevesa, travnik, moderen kamin in bar z poletno kuhinjo.

Stanovanje na nadstropju 90m2 sestavlja velika dnevna soba in kuhinja, dve spalnici, kopalnico in wc z utilitijem ter teraso.

Hiša je zasnovana zelo premišljeno in omogoča oddajo obeh stanovanj v času sezone, lahko pa tudi le priltičja, stanovanje na nadstropju pa lahko uporablja lastnik. Moderno in prvolasno pohištvo. Po celotni hiši je položena le keramika in luksuzno pohištvo.

Pri gradnji su uporabljeni le kvalitetni materiali, vgrajeno je kakovostno troslojno stavbno pohištvo in velike drsne stene. 

Pritlično stanovanje, ter izhod na teraso in bazen so popolnoma prilagojeni za invalidne osebe. Vstop na glavni vhod z rampo, brez parapetov, ter posebno prilagojeno stavbno pohištvo z nizkim profilom je primerno za invalidski voziček.

Po celotni hiši je vgrajeno talno gretje in toplotna črpalka znamke MITSUBISHI ELECTRIC in klime MITSUBISHI ELECTRIC. Hiša ponuja možnost tudi vgradnje kamina.

Hiša ponuja tudi travnato površino, protidrsno keramiko okrog bazena, kamina in dveh vhodov v hišo. Dvorišče pa krasi stara oljka in prav posebno zasnovana razsvetljava.

Zemljišče ponuja 7 parkirnih mest. 

Hiša je popolna izbira za bivanje tekom celega leta zaradi bližine slovenske meje (2 km), prijetne mediteranske klime; v neposredni bližini hiše je tudi znana steza »Parenzana«, kolesarske steze, vinske ceste, aquapark. Hiša se nahaja le nekaj kilometrov od morja.  

Oddaljenost od morja 6 km, Slovenija 2 km, Sečovlje 5 km, Portorož 8 km, Koper 20 km, Ljubljana 120 km, Italija 30 km, Umag 12 km.


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.