facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Ptuj, Grajenščak

139.900 €
= 636 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 219.8 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 991 m2
  • tabŠt. spalnic: 2
  • date_rangeZgrajeno: 1998
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 1298

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Greznica

Podroben opis nepremičnine

Ptuj, okolica

Hiša, vseljena leta 2002 se nahaja v naselju Grajenščak, le nekaj kilometrov iz mesta Ptuj, v smeri Vurberk, Maribor.

Hiša obsega tri etaže, v pritličju se nahaja predprostor-hodnik, kopalnica s tušem, jedilnica z izhodom na balkon, prehodna, na eno stran v kuhinjo in na drugo stran v dnevno sobo, ki ima prav tako izhod na balkon. Notranja oprema po dogovoru. Po tleh položen laminat, v kopalnici keramika. Iz hodnika urejen prehod v garažo za dva avtomobila. Leseno stopnišče nas vodi v mansardo, kjer se nahaja dve zelo veliki sobi, kabinet ter zelo velika kopalnica. Po tleh prav tako laminati ter v kopalnici keramika.  Iz pritličja urejeno stopnišče v kletno etažo, kjer se nahaja hodnik, shramba, kurilnica z deponijo za olje, v nadaljevanju velik večnamenski prostor, sedaj urejen v priročno letno kuhinjo z izhodom na zelenico. Po tleh položena keramika. Posebej urejen vhod v starejši del kleti, kjer sta dva prostora z vhodom od zunaj in trenutno služita za delavnico ter shrambo, ker gre za pol klet je moč preureditve v bivalni del.

Hiša je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita z Bramacom. Vgrajeno ima stavbno pohištvo v pvc, dvoslojni izvedbi, z notranjimi senčili, protivlomnimi vhodnimi vrati. Fasada ima 8 cm stiroporno izolacijo. Urejene ima napeljave za elektriko, tudi trofazno, vodo, telefon, pretočno greznico. Ogrevanje centralno s pečjo na kurilno olje.

Zemljišče obsega skupno 991 m2, ob dovozu je ravno, potem se ob hiši nivojsko spušča na nulto koto kleti in potem v rahlem nagibu navzdol. Zemljišče ima odprto lego, za hišo je dvorišče, ki ponuja polno zasebnost. Urejen velik zelenjavni vrt ter zasajena domača trta.

Lokacija je nedaleč od glavne ceste Ptuj- Vurberk- Maribor, ob vznožju griča. Šolski okoliš Grajena, urejen avtobusni prevoz. Hiša je bila dobro grajena, potrebna še manjših zaključkov, popravkov, vendar ima dobro razporeditev, svetle prostore in ponuja kvalitetno bivanje. Za prodajalce prevelika, morebiti za Vas ravno pravšnja.

Z manjšim vložkom se lahko uredi hiša v dve povsem samostojni enoti ter se oddaja, tako, da vabljeni k ogledu tudi naložbeniki.

Lepo vabljeni k ogledu.

Kupec prost plačila za posredovanje.

Hiter kontakt

Milena Jančič

M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: