facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Brežice

67.000 €
= 698 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 96 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1975
  • codeŠifra: be67b02e

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

V središču Brežic, v bližini Term Čatež se vam ponuja enkratna priložnost, saj je na voljo veliko 2 sobno stanovanje z veliko potenciala.

Stanovanje se nahaja v visokem pritličju in obsega prostoren hodnik, ki vodi v kuhinjo z manjšo sobico/shrambo in zastekljenim balkonom. Na voljo sta še 2 veliki svetli sobi, ki imata obe izhod na balkon/teraso s pogledom na zelenico/park. WC in kopalnica sta ločena in nudita posebno ugodje. Celotna površina stanovanja je 86,68 m2, kateremu v kletnem prostoru pripada tudi pomožni prostor v velikosti 9,25 m2 z oknom in standardnimi vhodnimi vrati. Torej se lahko uporablja tudi kot dodatna utility soba.

Stavba, kjer se nahajajo 4 velika stanovanje, je bila zgrajena 1957. Leta 2005 je bila obnovljena streha, bile so pa tudi druge manjše adaptacije stavbe.

Stanovanje za ogrevanje koristi centralni visoko temperaturni ogrevalni sistem na daljinsko toploto. Za pripravo tople sanitarne vode je v kopalnici vgrajen bojler moči 2 kW s hranilnikom 80 l.

Stanovanje ima glede na svojo površino, ob celotni obnovi, veliko možnosti prilagoditve individualnim potrebam, njegova mirna okolica pa omogoča prijetno bivanje.

Kupec je zavezan plačati 2% davek od prometa nepremičnin.

Na voljo smo za dodatne informacije. Vabljeni k ogledu in oddaji ponudbe!

Hiter kontakt

Simon Mlakar

Rocco nepremičnine d.o.o.