facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Braslovče

52.000 €
= 44 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1173 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 202005DL

Podroben opis nepremičnine

Sanjate o tem, bi se z vaše parcele odpirali pogledi na travnike in polja, bližnji potok in gorovja, ki obdajajo Savinjsko dolino? Si kljub temu želite bivati v urejenem naselju, v katerem se nahaja osnovna šola, vrtec, trgovina, gostilna in še kaj... Vam veliko pomenijo hitre cestne povezave in neposredna bližina avtocestnega priključka? Potem vam v Trnavi ponujamo idealno parcelo za izpolnitev vaših želja.


Na parceli se trenutno nahaja starejša hiša z gospodarskim poslopjem, ki ju je potrebno odstraniti. Vam bosta pa obstoječa objekta prihranila del stroškov komunalnega prispevka pri načrtovanju vašega novega doma. Objekt vam lahko pomaga odstraniti tudi prodajalec.


Trenutni objekt je priključen na vodovodno in električno omrežje. Ob parceli poteka še kanalizacijski vod in telekomunikacijski priključek. Do zemljišča vodi asfaltna cesta.


Naselje Trnava se nahaja v občini Braslovče in leži v neposredni bližini AC priključka Šentrupert, tako da vas od centra Ljubljane loči cca. 40 minut vožnje, do Celja pa boste z avtomobilom potrebovali 15 minut. V Trnavi se nahaja še osnovna šola, vrtec, trgovina, gostilna... Avtobusna postaja na relaciji Celje-Ljubljana je oddaljena 1,5 km.


Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Pomagamo vam pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo pri PRODAJI VAŠE NEPREMIČNINE. Za več informacij pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič ali pišite na dejan@center-nepremicnin.si


Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.