facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Šentjur

175.000 €
= 1.232 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 142 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: PH00599MN

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Talno gretje
  • Luksuz
    check Bazencheck Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

-

V naselju Lokarje, naselju katerega lega je med Šentjurjem in Dramljami, se pričenja gradnja dveh sodobno zasnovanih objektov (pričela so se že zemeljska dela, predviden konec gradnje 12.2020), kot dvojček dveh enostanovanjskih enot (oz štiri enote), ki bo izredno kvalitetno in po modernih standardih grajeno. Lokarje kot zaselek spada pod občino Šentjur, ki  je središče razgibanega okraja, ki se razteza od Dramelj, do Kozjanskega in Bohorja in kjer imate vse pomembne ustanove, ki jih potrebujete (šola, vrtec, banka, zdr. dom, občina, trgovine, žel in avtobusna postaja........) narava pa vam ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa (kolesarjenje, pohodništvo, konjeništvo, lov, ribolov, jadralno padalstvo......) v naravnem okolju, ki je relativno dobro ohranjeno. Do same AC izvoz Dramlje vas loči cca 3km, do Šentjurja cca 2 km in  do Celja cca 10 km. Sama lokacija je znana po razvoju turizma, ki se še posebej na tem področju zadnja leta zelo hitro razvija (bližina Slivniškega jezera, naravnih zdravilišč – Rog. Slatina, Podčetrtek, Laško, Rimske toplice in seveda ostalih naravnih in kulturno-zgodovinskih znamenitosti). Hiša dvojček se nahajata na lokaciji, kjer imate sonce praktično tekom celega dneva, izpred hiše pa se vam ponuja lep razgled proti okoliškim krajem in hribovjem, saj je lokacija ravno toliko na hribčku, ki vam to mogoča. Skratka čaka vas lokacija, ki vam omogoča mirno življenje v objemu narave, hkrati  pa vam omogoča življenje »obsijano s soncem«.

Predmet tega oglasa je prodaja posamezne enote dvojčka, ki se prodajajo v IV. podaljšani gradbeni fazi (kpl instalacije, ometi, estrihi, kpl slikopleskarska dela) z kpl urejeno okolico (asfaltirano dostop – oz dvorišče, končana vsa zemeljska dela okolice, izvedena ograja). Dejansko si boste kot nov lastnik sami izbrali keramiko, finalizacijo tal ( parket, laminat, vinil......), kopalniško opremo, notranje stavbno pohištvo in toplotno črpalko (v primeru rezervacije do konca 06.2020, je toplotna črpalka že zajeta v ceni) in si tako uredili hiško, ki bo popolnoma po vašem okusu. Gabariti posameznega dvojčka (kpl dvojček oz dve enoti) je 8,72m x 22,56m, k osnovnemu gabaritu sta prislonjeni dve stopnišči dimenzij 2,78m x 3,32 m. Etažnost je P+1 in obsegata:

Pritličje (cca 89 m2)– je dostopno iz dvorišča na severni strani objekta. V pritličju se nahajajo garaža in prostor za shranjevanje. V bivalnem delu objekta pa večnamenska soba, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico. V pritličju se nahaja še prostor s sanitarijami. Iz bivalnega dela je na južni strani mogoč dostop do terase na vrtu.

Nadstropje (cca 53 m2) – je dostopno preko notranjega stopnišča. V zgornji etaži se nahajajo spalni prostori. Spalnica, 2x otroška soba, ter kopalnica in sanitarije. Iz spalnice in otroških sob je mogoč dostop do terase na ravni strehi garaže (vse je lepo vidno na priloženih tlorisih).

Vsaki enoti dvojčka pripada tudi nekaj zemljišča (cca 300m2 – točno m2 bomo imeli po izvedeni parcelaciji, ko bodo objekti postavljeni), tako da bo pred hišo dovolj prostora za parkiranje, tudi kakšno okrasno grmovje, rože….za hišo pa bo iz spodnjih prostorov dostop na teraso  - letni vrt. kakšno otroško igralo, piknik prostor, »visoko gredo«….

Skratka kakor lahko vidite iz slik in tlorisa je zasnova dvojčkov in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki. Streha je kapnica in ima 30 cm izolacije, krita bo z opečno krotino, razen nad stopniščem in garažami, kjer bo ravna oz 2%naklona, zaščitena s folijo in gramozom. Gradnja (oz vse stene) bodo pozidane iz opečnih modularnih blokov, objekt bo izoliran s toplotno izolacijo v debelini 16 cm (demit), talna toplotna izolacija bo izvedena z izolacijo v debelini 8 cm, kpl zunanja okna in vrata so PVC  pasivna troslojna termopan zasteklitev z vrednostjo toplotnega prehoda Uw= 0,78 kW/m2K  z zunanjimi roletami – krpankami z el odpiranjem, ogrevanje je predvideno z toplotno črpalko, kpl instalacija pa je izvedena kot talno gretje, za finalne »odtenke« pa se boste odločili sami (ali v sodelovanju z nami po načelu »na ključ« ali s svojimi mojstri)....... Skratka čaka vas hiša- dvojček - novogradnja, katera finalizacija bo lahko v skladu z vašimi željami. V račun lahko vzamemo vaše stanovanje (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru), ali vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino (lahko vam tudi pomagamo pri prodaji). Cena dvojčka izdelanega do IV. pod gr faze z kpl urejeno okolico je 175.000 € + DDV (9,5%). Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno izgrajenega dvojčka, ki bo kvalitetno izolirana in boste tako imeli min stroške z ogrevanjem.......in seveda s soncem obsijano lokacijo z lepim razgledom.

Za več informacij nas lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si. (da vam pošljemo tlorise v PDF-u, kjer si boste lahko podrobneje pogledali razporeditev hiše dvojčka).


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: