facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Braslovče

55.000 €
= 40 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1368 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 202004DL

Podroben opis nepremičnine

Prodamo prostorno zazidljivo zemljišče, namenjeno stanovanjski gradnji, ki je osončeno skozi ves dan, saj se proti vzhodu, jugu in zahodu odpirajo pogledi na okoliške travnike.V neposredni bližini parcele se nahaja elektrika, vodovod in CATV. Na parceli se nahaja telefonski vod. V letošnjem letu je predvidena izgradnja kanalizacijskega omrežja. Asfaltna cesta je oddaljena od parcele slabih 20m.


Naselje Gomilsko se nahaja v občini Braslovče in je oddaljeno 3 minute vožnje do AC priključka Šentrupert in 5 minut vožnje do AC priključka Šentrupert, tako da vas od centra Ljubljane loči cca. 40 minut vožnje, do Celja pa boste z avtomobilom potrebovali 15 minut. V 1 km oddaljenem Gomilskem se nahaja še osnovna šola, trgovina, gostilna... Avtobusna postaja na relaciji Celje-Ljubljana je oddaljena 250m.


Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Pomagamo vam pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo pri PRODAJI VAŠE NEPREMIČNINE. Za več informacij pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič ali pišite na dejan@center-nepremicnin.si


Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.