facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Domžale, Vir

1.100 €/mesec
oglas za

Splošno

 • reorderVelikost (neto): 103.1 m2
 • reorderVelikost (bruto): 150 m2
 • tabŠt. spalnic: 3
 • date_rangeZgrajeno: 1997
 • date_rangeAdaptacija: 2019
 • reorderStanje: Obnovljeno
 • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
 • codeŠifra: OH25917SD

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Parkirišče
 • Ogrevanje
  check Plin
 • Luksuz
  check Klimacheck Bližina naravecheck Tip-top

Podroben opis nepremičnine

V najem oddajamo prijetno in prostorno končno vrstno hišo v naselju Vir pri Domžalah v izmeri 150 m2. Hiša je idealna za pare ali družino. Okolica nudi vse potrebno za družinsko življenje. Do Ljubljane je zgolj 15 minut vožnje.

Objekt predstavlja končno vrstno stanovanjsko hišo, etažnosti P + N + neizkoriščeno podstrešje katero se lahko uporabi kot prostor za shrambo. V pritličju se nahaja predprostor, shramba, kurilnica s straniščem, kuhinja z dnevno sobo in montažnim stopniščem, spalnica in kopalnica. V prvem nadstropju so predprostor s stopniščem, kopalnica, dve spalnici (ena s podaljšanim balkonom). Na sprednji strani objekta je urejen tlakovan prostor za parkiranje dveh vozil. 

Hiša je bila popolnoma prenovljena leta 2016 (funkcionalna preureditev prostorov, novi ometi, nova streha, prenovljeni kopalnici in stranišče, novi tlaki, nova plinska peč in napeljava, menjana okna in vrata,…). Kuhinja je bila vgrajena leta 2018 in je kvalitetne izdelave (Nolte).

Hiša se oddaja neopremljena. Po želji lahko lasniki zagotovijo del opreme (postelja,..)

Vhodna vrata so masivna, PVC izvedbe, protivlomne izvedbe. Notranja vrata so lesena, pleskana. Vgrajena okna so PVC izvedbe, z dvojno (stara okna iz 1997) in trojno (nova okna iz 2016) izolativno zasteklitvijo. Police so kamnite. Iz zunanje strani so okna zaščitena s roletami.

Objekt je priključen na elektriko, vodovod in telekomunikacije (internet + televizija) ter plinsko inštalacijo. Ogrevanje je urejeno z radiatorji, ki so vezane na plinsko peč. V prostoru shrambe je postavljen tudi bojler za pripravo sanitarne tople vode.

Zunanja ureditev je urejena. V večini je dvorišče urejeno kot parkirišče za dva avtomobila. Pohodne površine okoli objekta so tlakovane. Dostop do objekta je urejen preko javne poti.

Hiša se oddaja do junija 2022. 

Vabljeni na ogled.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1100 EUR plus 22 % DDV.

Hiter kontakt

Sara Ducman

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: