facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper, Zgornje Škofije

245.000 €
= 1.861 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 131.68 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 391 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 1978

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  ŠKOFIJE-NOVOGRADNJA

  ŠKOFIJE-NOVOGRADNJA, le nekaj km iz Kopra, prodamo dvojčka s pogledom na morje in v IV. grad.fazi. Dvakrat enostanovanjska stavba vezana bočno. Neto velikost vertikale A je 131,68m2, na parceli velikosti 391m2, neto velikost vertikale B je 130,35m2, na parceli velikosti 391m2. Parcela v skupni izmeri 782m2. Parkirišče lastniško urejeno.

  Razporeditev prostorov je v obeh vertikalah enaka, in zajema: v pritličju: nadkriti vhod, hodnik, kopalnica z wc, večji dnevni prostor, kjer so kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na dve pritlični terasi, višina stropov 2,75m, kar omogoča večji svetlobo v prostoru, v pritličju je še kuhinjska shramba, strojnica, notranje stopnice, ki vodijo v zgornjo etažo, kjer se nahajajo hodnik, pralnica-utility z izhodom na manjši blakon, kopalnica z wc, tri spalnice z pogledom na morje.

  Na hiši so izvedena vsa groba grad. dela, opeka termoblok (GT 29-PU), fasada baumit, strešniki Goriških opekarn, žlebovi (končani), vsa okna imajo trojni termopan z komarniki in roletami (barva antracit), urejeni priključki na elektro omrežje, vodovodno omrežje in optiko. Zunanja ureditev: dostop do parcele asfaltiran, urejene dokončne meje in podporni zidovi okoli parcele, urejeni pločniki in terase okoli objekta, objekt je priklopljen na biološko čistilno napravo, v postopku je vris in delitev objekta. Parkirišče za vsako vertikalo 2+1. Z.K. urejeno, brez bremen. Možnost takojšnjega prevzema. KUPEC BREZ PROVIZIJE.

  NEPREMIČNINI SE PRODAJATA LOČENO, LAHKO SE PRODATA V TRETJI PODALJŠANI GRADBENI FAZI-V STANJU KOT JE; LAKO SE PRODATA V ČETRTI GRADBENI FAZI (NAPELJANA GROBA ELEKTRIKA, VODOVOD, TELNO GRETJE BREZ GRELNEGA TELESA, KONČANI TLAKI IN OMETI, BREZ KERAMIKE IN VRAT TER PARKETA), VSE CENE SO ZA DEFINIRATI.

  Cena: 245.000EUR / za vertikalo oz. 490.000EUR za celoto                                          Št.: 1978

  Hiter kontakt

  Adria nepremičnine

  Adria nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: