facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 131.68 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 391 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • codeŠifra: 1978

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

ŠKOFIJE-NOVOGRADNJA

ŠKOFIJE-NOVOGRADNJA, le nekaj km iz Kopra, prodamo dvojčka v IV. podaljšana grad.fazi. (končani tlaki in ometi, končana vodovodna inštalacija, razvejana elektrika,  položeno talno gretje-brez grelnega telesa, predpriprava za klimo, urejena okolica),  dvakrat enostanovanjska stavba vezana bočno. Neto velikost vertikale A je 131,68m2, na parceli velikosti 391m2, neto velikost vertikale B je 130,35m2, na parceli velikosti 391m2. Parcela v skupni izmeri 782m2. Parkirišče lastniško urejeno.

Razporeditev prostorov je v obeh vertikalah enaka, in zajema: v pritličju: nadkriti vhod, hodnik, kopalnica z wc, večji dnevni prostor, kjer so kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na dve pritlični terasi, višina stropov 2,75m, kar omogoča večji svetlobo v prostoru, v pritličju je še kuhinjska shramba, strojnica, notranje stopnice, ki vodijo v zgornjo etažo, kjer se nahajajo hodnik, pralnica-utility z izhodom na manjši blakon, kopalnica z wc, tri spalnice z pogledom na morje.

Na hiši so izvedena vsa groba grad. dela, opeka termoblok (GT 29-PU), fasada baumit, strešniki Goriških opekarn, žlebovi (končani), vsa okna imajo trojni termopan z komarniki in roletami (barva antracit), urejeni priključki na elektro omrežje, vodovodno omrežje in optiko. Zunanja ureditev: dostop do parcele asfaltiran, urejene dokončne meje in podporni zidovi okoli parcele, urejeni pločniki in terase okoli objekta, objekt je priklopljen na biološko čistilno napravo. Parkirišče za vsako vertikalo 2+1. Objekt je vrisan v kataster stavb, vsak objekt ima svojo parcelno številko. Z.K. urejeno, brez bremen. Možnost takojšnjega prevzema. KUPEC BREZ PROVIZIJE.

NEPREMIČNINI SE PRODAJATA LOČENI V ČETRTI GRADBENI FAZI (KONČANI TLAKI IN OMETI, KONČANA VODOVODNA INŠTALACIJA, RAZVEJANA ELEKTRIKA,  POLOŽENO TALNO GRETJE-BREZ GRELNEGA TELESA, PREDPRIPRAVA ZA KLIMO, UREJENA OKOLICA. BREZ KERAMIKE, PARKETA IN VRAT). MOŽNOST SODELOVANJA IN DOKONČANJA OBJEKTA-NA KLJUČ. VSE CENE SO ZA DEFINIRATI.

Cena: 245.000EUR / za vertikalo oz. 490.000EUR za celoto                    Št.: 1978

Hiter kontakt

Adria nepremičnine

Adria nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: