facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Jugovzhodna Slovenija, Trebnje

115.000 €
= 715 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 160.8 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1950
 • date_rangeAdaptacija: 2016
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: PH10860JK

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkon
 • Priključki
  check Greznica
 • Ogrevanje
  check Talno gretje

Podroben opis nepremičnine

-

BABNA GORA, v okolici Trebnjega  prodamo počitniško hišo zgrajeno l. 1950, obnovljeno 2016,   98,00 m2, na  zemljišču 793,00 m2  Hiša je zasnovana v treh etažah. Je delno podkletena, iz hodnika je vhod v pritlično stanovanje  in ločen vhod v mansardo.   V dnevni sobi stoji  kamin, ki nudi prijetno toploto po pritličju, ostali prostori se ogrevajo s klimo ali električnimi radiatorji. Stavbno pohištvo je leseno, v celoti zamenjano leta 2015. Streha je bila  obnovljena 2012, dnevna soba in kuhinja 2014, obe kopalnici 2016. Parcela je ravna, redno vzdrževana in lepo hortikulturno urejena. Na njej je zasajeno sadno drevje in okrasno grmičevje.  Nahaja se v mirni  podeželski soseski, na sončni legi in nudi lep razgled na okoliške griče.

Razporeditev in lega
 Hiša je  zasnovana v treh etažah in sicer K + P + M:

 • KLET : klet, soba za orodje,
 • PRITLIČJE:  vhod, hodnik, predsoba, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba z izhodom na balkon in dostopom v mansardo, kopalnica/tuš, talno gretje, nadkrita terasa, garaža
 • MANSARDA: spalnica, soba/klima, kopalnica, dnevna soba, nadkrita loža.

Dodatni objekti:

Parcela je zelo lepo urejena. Na  njej je nekaj dodatnih objektov: lesena brunarica  3 x 5 m v kateri je letna kuhinja, lesena brunarica 3 x 2,5 m2, v kateri je prostor za počitek,  nadstrešek -kozolec 5 x 3 m, podest/ terasa 3 x 4 m,  urejena žar terasa z vodovodno napeljavo, lesena garaža od dovozu  4 x 2 m2, nadstrešek za avto pred garažo.

Priključki
Objekt je priključen na električno, vodovodno in  optično  omrežje. Dostopen je po asfaltni javni cesti. Uporablja tudi vodo kapnico, odpadne vode so speljane v greznico.

Več o lokaciji

Hiša stoji ob javni cesti,  na  lepi razgledni lokaciji, v mirnem podeželskem  okolju.  Od AC priključka Bič je oddaljena 5 km,  od Ljubljane  40 km. Od  Trebnjega in do Velikega Gabra kjer je osnovna šola pa 8 km.

Pravno stanje
Vpisano v ZK. Služnost poti urejena.

Več informacij na 041 524 211 Jožica.


Hiter kontakt

NNRN nepremičnine

NNRN Nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: