facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
Dobrodošli na nepremičninskem portalu nove generacije mojikvadrati.com! K nam ste prišli iz stanovanja.org.

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Maribor

350 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 32 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1964
  • date_rangeAdaptacija: 2011
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: OS00611AN

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet

Podroben opis nepremičnine

-

Na mirni lokaciji na Teznem (Štrekljeva ul.) v večstanovanjskem bloku, se lahko odda kpl opremljeno stanovanje za obdobje 6 mesecev. Stanovanje je 1 sobno, velikosti cca 32 m2 (+ klet v velikosti cca. 3m2). Stanovanje se nahaja v 1 nadstropju od petih (visoko pritličje+ 4 nadstropja) v bloku kjer ni dvigala. Blok se nahaja na mirni lokaciji oz samo bivanje v bloku je zelo »umirjeno« in takšne najemnike tudi želimo. Stanovanje  je kpl opremljeno in obsega; hodnik, kopalnica (tuš kabina, kopalniški blok, WC), kpl opremljena kuhinja z jedilnico (leseni deli, hladilnik z zmrzovalnikom, steklokeramična plošča, ventilatorska pečica in pralni stroj, ter kpl posoda) ter osrednji prostor, ki služi kot dnevna soba in spalni del. V stanovanju je na razpolago tudi TV, lahko pa si prinesete svojega.

Stanovanje je primerno za dve osebi (oz še dodatno ležišče na dvosedu). Najemnina za bivanje je 350 € /mesec+ stroški (v najemnini je že zajet strošek interneta in TV). Tudi ostali stroški so nizki, saj ima stanovanje za vse energente lastne števce (stroški cca 80€/mesec poleti, pozimi pa cca 20-30€ več zaradi ogrevanja – stroški so računani za eno osebo). Tudi energetska izkaznica oz razred C vam podaja informacijo o energetsko varčnem stanovanju. Stanovanje je primerno za dve osebi!! Ob najemu stanovanja se plača najemnina in varščina po dogovoru (odvisno od obdobja najema). V stanovanje je prepovedano kajenje.

Za več informacij pokličite na 041/538-419.


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: