facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Goriška, Ajdovščina

73.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 1800
  • date_rangeAdaptacija: 1995
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: KODAP8146SE

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet

Podroben opis nepremičnine

-

AJDOVŠČINA, SELO, 224,9 m2, končna vrstna, l.1800, 397 m2 stavbnega zemljišča, zadnja obnova (streha l.1995), CK nafta - drva, prostorna, 6 sob, vsi priključki ( voda, elektrika+ 3.fazni tok, telefon, internet), skupaj s starejšo kmečko hišo (76 m2) potrebna temeljite prenove, z odprtim ognjiščem, 48 m2 kleti, možnost dokupa kmetijskega zemljišča, vinograda ali gozda v okolici vasi, hiter dostop na AC- SELO, primerno za eno ali dve družini (vrtec, šola in trgovina v bližini ) primerno tudi kot investicija, možen hiter prevzem. KODA:P8146SE

HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - Poslovna enota NOVA GORICA

Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti NOVA GORICA, poslovna stavba HIT, Delpinova 7a, oz. pokličite na brezplačni  tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom.

Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO)

Hvala za zaupanje, se priporočamo !


Hiter kontakt

Hiša nepremičnine

HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: