facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

89 €

Splošno

  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 053d12f634

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Staromeščansko

Podroben opis nepremičnine

-

MAGDALENA , Prodam lepo, staro meščansko 3-sobno stanovanje 58 m2, 1/2 nad., zgrajeno l. 1898. Ima 2 spalnici, Lastno parkirno mesto. V celoti obnovljeno 2009 in delno 2018.

Kličite: Božena 041 311 530

V neposredni bližini UKC Maribor, na Raičevi 13, prodam lepo, staro meščansko stanovanje, 58 m2. Nahaja se v 1. nadstropju, dobro vzdrževane in zdrave, sto let stare meščanske hiše z lesenim in kamnitim stopniščem. Na eni strani je obrnjeno na SV na drugi JZ.

Lokacija je zelo ugodna, 7 min hoje do UKC, 10 min hoje do centra, sprehajališč ob Dravi. Parkirno mesto pred hišo zagotovljeno. Šola in vrtec manj kot 5 min, Mercator franšiza 2 min peš.

Obsega 2 spalnici, ena je 12 m2, druga 13,5 m2. Ostalo je dnevna soba, hodnik, kuhinja in kopalnica. Poleg tega ima še dve shrambi v istem nadstropju, dostopni iz skupnega stopnišča, ter veliko klet.

Leta 2009 je bilo stanovanje izdelano v obliko kot je danes. Izdelana je bila nova kopalnica z banjo, popolnoma na novo napeljana vsa elektrika in vodovod, novi podi – parket, vhodna in ostala vrata.
Leta 2018 je parket brušen in oljen v temno rjavo, prebeljeno celotno stanovanje, ter montirana nova kuhinja (ostane v stanovanju).

Gretje je na elektriko
Kuhanje na plin, bomba.
Stanovanje je v coni ki predvideva daljinsko ogrevanje, ki se še ne gradi.
Možnost izdelave kamina, ima lasten dimnik.

Stanovanje je prazno, prevzem je možen takoj po plačilu kupnine, prav tako je prosto bremen in vpisano v ZK. Priložnost za dobro investicijo brez dodatnih vlaganj.

Oglede lahko izvedemo brez fizičnega stika.

Za več informacij, dogovor kličite 041 311 530 Božena

Hiter kontakt

Božena Blanuša

Morda bi vas zanimalo tudi: