facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Polzela

117.963 €
= 1.289 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 91.5 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
  • codeŠifra: 101145-200

Podroben opis nepremičnine

Sodobno zasnovana stanovanjska soseska oskrbovanih stanovanj “MALTEŠKI DVORI” na Polzeli se nahaja na odlični, mirni in prijetni lokaciji v samem centru kraja Polzela. V bližini so vrtec, šola, upravne, zdravstvene in storitvene dejavnosti ter nakupovalni centri.

Sončna parcela, obdana z naravo nudi prijetno bivanje tako mladim družinam kakor tudi malo starejšim in starostnikom izjemno ugodna pa je, s svojo geografsko lego ter hitrim dostopom do AC križa, vsem aktivnim in mobilnim stanovalcem, ki dnevno poslovno migrirajo proti Ljubljani (slabih 30 min ) ali Celju in Mariboru.

Oskrbovana stanovanja

Glede na lokacijo, standard in opremljenost predstavljajo oskrbovana stanovanja v Polzeli nov in drugačen način bivanja starejših.

Stanovanja bodo zgrajena v neposredni bližini doma starejših, okolica objekta bo parkovno urejena, Pogoji bivanja bodo podobni kot v lastnem stanovanju, stanovalci bodo samostojni, imeli pa bodo tudi potrebno zasebnost.

V vsa stanovanja bo neoviran dostop za uporabnike z omejenimi zmožnostmi, objekt je namreč projektiran brez arhitektonskih ovir in bo imel dvigalo. V vsakem stanovanju bo nameščena tudi oprema, ki bo omogočala uporabnikom 24-urno direktno povezavo z dežurno zdravstveno službo.

V objektu je v nadzemnih etažah urejenih 19 stanovanjskih enot, ter skupni prostor za druženje v pritličju objekta. Stanovanja so v velikosti od 35 do 55 m2 in imajo dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, ločeno spalnico in kopalnico, lože oz. balkone, pritlična pa tudi dostop do ograjenega atrija z zelenico. Objekt je projektiran brez arhitektonskih ovir, z dvigalom. V vsakem stanovanju bo nameščena tudi oprema, ki bo omogočala uporabnikom 24 urno direktno povezavo z dežurno zdravstveno službo.

Prodamo 2-sobno stanovanje v SKUPNI velikosti 91,5m2, orientirano na SV. 

Razporeditev: 

-Predprostor 2,75 m2-Bivalni prostor 23,16 m2-Spalnica 12,96 m2-Kopalnica 5,68 m2 --Loža 5,15 m2-Shramba 3,00 m2  a-Atrij 40 m2  Ekskluzivni pogoji financiranja pri Gorenjski banki: https://www.gbkr.si/osebne-finance/krediti/posebni-krediti-v-sodelovanju-z-investitorji/stanovanjski-kredit-malteski-dvori

Cene vključujejo DDV. Opcijsko doplačilo: 1 x parkirno mesto = 4.990,00 € + DDV.

Objekt bo dokončan junija 2020. 

Slike so simbolične. 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: