facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Ljubljana okolica, Vodice, Torovo

1.728.000 €
= 2.133 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 810 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 7590 m2
  • tabŠt. spalnic 5
  • date_rangeZgrajeno: 1996
  • reorderStanje: Vzdrževano
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: HP3008

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckVrtcheckTerasacheckParkiriščecheckPokrito parkiriščecheckDvigalocheckKlet
  • Ogrevanje
    checkTalno gretjecheckCK
  • Lega
    checkJugcheckVzhodcheckZahod
  • Luksuz
    checkKlimacheckSavnacheckFitnescheckBližina naravecheckZelo sončnocheckTip-topcheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Luksuzna rezidenca v objemu narave

Osnovno o nepremičnini: Luksuzna rezidenca Vodice se nahaja v objemu narave, le nekaj minut iz Ljubljane v mirni okolici, obdana z zelenjem, gozdom na eni strani in odprtim pogledom na Južni strani. Njena izjemnost je v arhitekturni zasnovanosti, ki omogoča udobno bivanje z veliko svetlobe, prostora ter intime.

Dovoz nas pripelje v lepo urejeno dvorišče, ograjeno in obdano z bogatim zelenjem. Vstop v vilo nas popelje v osrednje prostore z bivalnimi prostori ter izhodom na vrtno teraso ter vrt s sadovnjakom. Prostorno dvigalo povezuje etaže vse od kleti, garaže in do prvega nadstropja.

Razporeditev prostorov:

V spodnji etaži se nahaja SPA center s finsko savno, masažno kadjo, solarijem in masažnim tušem, velik družabni prostor z vodnim slapom, vinska kantina, utility, kopalnica s toaleto, kotlovnica, strojnica dvigala, shramba za hrano in pijačo, veliko skladišče z dostopom v garažo.

V pritličju se nahaja glavni vhod v vilo, velik predprostor, garderobna soba in toaleta za goste, garderobni prostor, študijska soba, velik dnevni prostor z jedilnico v velikosti cca. 130 m2, popolnoma opremljena kuhinja Miele, dvigalo in prehod v garažo.

prvem nadstropju se nahaja spalni del. Vse spalnice imajo pripadajočo kopalnico in garderobno sobo. Obsega master bedroom,  dve otroški sobi, dve sobi za goste in dve veliki kopalnici z izhodom na balkon.

drugem nadstropju se nahaja servisno stanovanje v izmeri 150 m2.

Rezidenca je primerna tudi kot poslovno-stanovanjski objekt, saj s svojo velikostjo omogoča opravljanje različnih pisarniških ali storitvenih dejavnosti.

Dodatno o vili: Vila obsega skupno 810 m2; parcela, na kateri stoji  pa 7.590 m2. Hiša je bila podrobno zasnovana in zgrajena leta 1996 iz modularne opeke izolirane z 8 cm izolacije iz kombiniranih plošč, ter obdana z kamnom. V bivalnem delu je položen zelen marmor s parketom, kopalnice so obložene z poldragim Onyx kamnom, vhod v notranje dvigalo je obdan z belim marmorjem. Prostori so osvetljeni z MURANO lestenci, krasi pa jih po meri izdelana notranja oprema znamke ŠENK. Ogrevanje hiše je v urejeno s talnim gretjem. Za varovanje objekta skrbi podjetje za varovanje.

Vsa infrastruktura v neposredni bližini, zemljiškoknjižno urejeno. Vabljeni na ogled.

Naročiteljev pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + ddv.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: