facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Poreč

750.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: I18288

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Talno gretje
  • Luksuz
    check Pogled na morje

Podroben opis nepremičnine

-

Brtonigla, Novigrad, ekskluzivna vila z bazenom v zasebni vasici, 275 m2, dvorišče 2.000 m2
 
Ta luksuzna vila, zgrajena po najvišjih gradbenih standardih, se nahaja v zasebni vasi s skupno 6 vilami istega tipa. Intimna in osamljena lokacija z odprtim pogledom na morje se nahaja nad dolino reke Mirne, zeleno zatočišče s čudovitim ornitološkim rezervatom, ki povrne koncept sobivanja z naravo, na pol poti med Novigradom in Bujami. Vila je le 3 kilometre oddaljena od mesta Brtonigla, znanega po svojih vinskih kleteh, odličnih tavernah, jami Mramornici in zanimivi zgodovini. V bližini so številne poti, primerne za kolesarjenje, pohodništvo in tek.
 
Vila, razkošna dupleks hiša, obrnjena proti jugozahodu, meri 275 m2 in vsebuje 4 sobe s pripadajočo kopalnico s tušem, veliko odprto zasnovo kuhinje in dnevno sobo z dodatnim straniščem za goste. Iz dnevne sobe vstopite na urejen vrt, obdan s kamnitimi zidovi z ogrevanim bazenom velikosti 40m2 in prostorom za sončenje. Posebnost te moderne vile so velike steklene površine, ki omogočajo pogled iz notranjosti v zunanjostjo. Notranjost dopolnjujejo oblikovalske ploščice, kvaliteten parket in sanitarije ter notranji kamin. Vila je opremljena tudi s klimatsko napravo in talnim ogrevanjem (Daiken) na osnovi toplotnih črpalk, ki zagotavljajo velike prihranke energije. Zasebno parkirišče, pokrita zunanja terasa, poletna kuhinja, žar in urejen vrt so le še dodaten plus celotnemu konceptu.
 
Istra je ena najbolj privlačnih hrvaških regij za življenjske in svetovne počitniške destinacije; gre za koncentracijo naravnih lepot in zgodovinskega šarma. Številne konobe in agroturizem, skupaj z vrhunskimi vini in oljčnimi olji. Tukaj se nahaja ogromno kolesarskih in pohodniških poti, ki sekajo po celotnem polotoku in so odlična priložnost za rekreacijo v edinstveni naravi.

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za DDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o. izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: