facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Krk

325.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 1930
  • codeŠifra: I18156

Podroben opis nepremičnine

-

Krk, dve kamniti hiši na otoku nedaleč od Vrbnika, v izmeri 194 m2, obnovljeni leta 2012.

Dve kamniti hiši (manjša in večja) sta na isti posesti v vasi Risika.
Manjša hiša v velikosti 67m2 ima 2 spalnici, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico in ima veliko peč na kalij. V večji, dvonadstropni 127 m2 hiši je klet, nad njo je dnevna soba, spalnica, kuhinja, kopalnica, WC, spredaj pa 24m2 bazen in jacuzzi.
Hiša je zgradba, ki je ostanek tradicionalne gradnje in je bila v celoti prenovljena od ROH-bau do popolne moderne funkcionalnosti.
Bruto talna površina pomožnih stavb (žar, shramba in stranišče) je 46,2 m2. Konoba, delno zakopana v zemljo, je ohranjena v avtohtoni obliki z debelino stene 45-70 cm z dvema čudovitima voltama 2 m globoko.
Parkirišče za 4 avtomobile se nahaja na dvorišču čez hišo na ločeni površini 140 m2.

Hiša je blizu čudovite peščene plaže, ki je oddaljena 1,7 km in je prav tako blizu zelenja in gozdnih površin. Mirna lokacija, na samem koncu starega mesta, ki prinaša mir in zasebnost.
Mirna in slikovita vasica Risika se nahaja na vzhodni obali otoka Krka med Vrbnikom in Šilom. Otok Krk je dobro povezan s celino po cesti (most, letališče in bližina avtocest) in ponuja vse ugodnosti in udobje za kvaliteten oddih in življenje.
 
Oddaljenost od mesta Krk je 16 km, letališča pa 18 km.

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za DDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o. izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: