facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Poreč

810.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: I18304

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Talno gretje
  • Luksuz
    check Pogled na morje

Podroben opis nepremičnine

-

Brtonigla, Novigrad, ekskluzivna vila z bazenom v zasebni vasici, 290 m2, dvorišče 2.000 m2
 
Ta luksuzna vila, zgrajena po najvišjih gradbenih standardih, se nahaja v zasebni vasi s skupno 6 vilami istega tipa. Intimna in osamljena lokacija z odprtim pogledom na morje se nahaja nad dolino reke Mirne, zeleno zatočišče s čudovitim ornitološkim rezervatom, ki povrne koncept sobivanja z naravo, na pol poti med Novigradom in Bujami. Vila je le 3 kilometre oddaljena od mesta Brtonigla, znanega po svojih vinskih kleteh, odličnih tavernah, jami Mramornici in zanimivi zgodovini. V bližini so številne poti, primerne za kolesarjenje, pohodništvo in tek. 
Vila, razkošna enonadstropna hiša, obrnjena proti jugozahodu, meri 290 m2 in vsebuje 4 sobe s pripadajočimi kopalnicami s tušem, veliko odprto zasnovo kuhinje in dnevno sobo z dodatnim straniščem za goste. Ko izstopite iz dnevne sobe, vstopite na urejen vrt, obdan s kamnitimi zidovi z ogrevanim bazenom velikim 40m2 in prostorom za sončenje. Posebnost vile so velike steklene površine, ki omogočajo razglede na okoliš. Notranjost dopolnjujejo oblikovalske ploščice, kvaliteten parket in sanitarije ter notranji kamin, steklene stene pa omogočajo pogled na morje iz vseh prostorov. Vila je opremljena tudi s klimatsko napravo in talnim ogrevanjem (Daiken) na osnovi toplotnih črpalk, ki zagotavljajo velik prihrank energije. Zasebno parkirišče, pokrita zunanja terasa, poletna kuhinja, žar in urejen vrt so le še dodaten plus celotnemu konceptu.
 
Istra je ena najbolj privlačnih hrvaških regij za življenjske in svetovne počitniške destinacije; gre za koncentracijo naravnih lepot in zgodovinskega šarma.

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za DDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o. izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: