facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Kungota

90.000 €
= 626 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 143.75 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1372 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1984
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: 100115-27

Podroben opis nepremičnine

GAJ NAD MARIBOROM - Prodamo stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem (manjši vinograd). Zgrajen objekt je v funkciji enostanovanjske hiše (trenutno kot počitniška enota), etaž K+P, klasično grajen - zidan (zgrajen leta 1984, neto tlorisne površine 144 m2, uporabne tlorisne površine 63 m2). Ovoj stavbe zaključuje pretežno neizolacijska fasada. Streha na objektu je dvokapnica (strešna kritina valovite – salonitne plošče), kleparski izdelki iz pocinkane pločevine. Vgrajeno stavbno pohištvo: zunanje v PVC/leseni/kovinski izvedbi (izolacijska zasteklitev, senčila notranje žaluzije) in notranje v leseni izvedbi. Objekt je grajen kvalitetno in je tekoče vzdrževan.

Stanovanjski objekt zajema naslednje prostore:

- v pritličju objekta se nahajajo pretežno bivalno prostori: vetrolov, hodnik, kuhinja z jedilnim kotom, dnevni prostor z izhodom na balkon, soba, kopalnica z wc-jem; garaža za osebno vozilo.

- v kletni etaži objekta (vhod od zunaj): hodnik, letna kuhinja, shramba, vinska klet, wc. 

Objekt je pretežno finaliziran: tla v prostorih objekta so kombinacija les/keramika/beton; stene so kombinacija oplesk/keramika/lesen dekorativni opaž/neometano; strop v prostorih je pretežno kombinacija les/oplesk.

Priključki: voda (javno omrežje), elektrika, sat. Odpadne vode so speljane v lastno greznico.

Objekt je ogrevan s pomočjo CK na drva (radiatorsko). Segrevanje sanitarne vode je urejeno v sklopu CK + el. bojler.

UPRAVNA DOKUMENTACIJA ZA PREDMETNO NPEREMIČNINO JE V PRIDOBIVANJU.

Okolico objekta predstavlja delno ravno, delno rahlo razgibano zemljišče. Zemljišče v skupni izmeri 1.372 m2. Zemljišče je ograjeno, pretežno zatravljeno in zasajeno delno z manjšim vinogradom (več sort), s sadnim drevjem in z okrasnim rastlinjem. Dovoz in dvorišče je zatravljeno.

Predmetna nepremičnina je locirana na oddaljenosti cca. 5 km iz središča Občine Kungota (Plintovec), kjer se nahaja vrtec, osnovna šola, trgovina, pošta, občina, zdravstveni dom ter več storitvenih dejavnosti. Na oddaljenosti cca. 8 km se nahaja priključek na AC Mb – Murska Sobota – Šentilj. Mesto Maribor se nahaja na oddaljenosti cca. 10 km.

V kolikor imate željo po mirnem, podeželskem okolišu, z dostopom do vse, za bivanje potrebne infrastrukture (na oddaljenosti do 5 km) Vam nepremičnino toplo priporočamo.

Ogled z nami po predhodnem dogovoru. 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: