facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Zg. Šiška

311.212 €
= 3.772 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 82.5 m2
 • expand_lessNadstropje: 11/11
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: PS30305SJ

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Dvigalocheck Kletcheck Parkirišče
 • Lega
  check Jugcheck Vzhodcheck Zahod
 • Luksuz
  check Dizajnersko

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje 56 je trisobno stanovanje, ki se nahaja v enajstem, zadnjem nadstropju stanovanjskega dela stavbe in ima SV/SZ lego.

Stanovanje zajema 82,50m2 neto tlorisne površine, od tega 64,62m2 uporabne površine ter dva balkona v izmeri 9,69m2 in 8,19m2. Stanovanje obsega hodnik z garderobno omaro (10,21m2), ločen wc (1,93m2), kopalnico z banjo (4,84m2), dnevni prostor v povezavi s kuhinjo in jedilnico (25,37m2) z izhodom na večji balkon (9,69m2), glavno spalnico v izmeri (13,67m2) z izhodom na balkon (8,19m2) ter otroško sobo/spalnico v izmeri (8,60m2) prav tako z izhodom na balkon (7,75m2). V kleti stanovanju pripada shramba v izmeri (4,69m2).

REZIDENCA CELOVŠKA

Ob Celovški cesti se bo poleti leta 2020 pričela gradnja nove večstanovanjske zgradbe s prodajno galerijo. Dobra lokacija ob Celovški cesti nam doprinese odlično povezavo s centrom mesta in hiter dostop preko AC obroča do ostalih predelov Ljubljane.

Z izgradnjo omenjenega objekta bomo pridobili veliko mero novih, udobnih in funkcionalnih stanovanj v povezavi z moderno prodajno galerijo. 

Stavba bo zgrajena iz dveh delov - visokega stanovanjskega dela in nižjega dela v katerem bo prodajna galerija, ki bo poleg obstoječega poslovnega objekta oddaljila stanovanjski del v notranjost, nekoliko stran od Celovške ceste. Posebnost nižjega dela stavbe je ravna streha, ki je v celoti prekrita s sistemom zazelenitve Xeloflor in na kateri so prav tako predvideni atriji treh stanovanj v prvi etaži.

Stanovanjski del objekta bo zajemal 60 stanovanj, ki se razprostirajo skozi 10 nadstropij. V vsaki etaži je predvidenih 6 stanovanjskih enot in prav vsaka izmed njih ima vsaj en balkon ali atrij. Stanovanja so dvosobna in trisobna kar pomeni, da bodo obogatila ponudbo najbolj pogosto iskanega profila stanovanja na nepremičninskem trgu v Ljubljani.

Objekt je klasificiran kot zelo zahteven, moderen objekt. Pri gradnji bodo uporabljeni materiali višjega cenovnega razreda. Pod objektom je predvidena garaža v kateri bo 65 parkirnih prostorov za stanovalce, tukaj bodo prav tako tudi shrambe v izmeri minimalno 3,00m2.

Lokacija na Celovški cesti predstavlja odlično izhodišče do vse potrebne infrastrukture, dostopa do centra mesta, bližine ostalih predelov Ljubljane kot tudi dostopnost do zelenih, rekreacijskih površin. 

do centra mesta 5km
AC priključek 0,5 km
BTC 7km
rekreacijska točka Mostec 2,7km
hrib Rožnik - priljubljena rekreacijska točka 3km
PST - 2,5km
Živalski vrt 4,5 km

V neposredni bližini:

knjižnica Šiška 300m
vrtec Hansa Cristiana Andersena 700m
OŠ Valentina Vodnika 1km
avtobusna postaja, trgovina Mercator, banka, nakupovalno središče ALEJA SKY

 

Obveščamo vas o projektu REZIDENCA CELOVŠKA, katerega začetek gradnje je predviden poleti leta 2020. Vsi objavljeni podatki o projektu Rezidenca Celovška so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev. 

Želite biti med prvimi in si rezervirati svoje stanovanje? Pokličite nepremičninsko svetovalko Saro Jamnik na 030-256-000 ali ji pišite na rezidenca@ljn.si.

Z vami bomo z veseljem delili informacije o tlorisih posameznih bivalnih enot in njihovih predvidenih cenah.

Hiter kontakt

Sara Jamnik

Ljubljana nepremicnine