facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Gornja Radgona

114.468 €
= 1.553 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 73.69 m2
  • codeŠifra: 6336316

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Klet

Podroben opis nepremičnine

-

V Gornji Radgoni je v izgradnji sodoben in po najnovejših standardih zasnovan večstanovanjski objekt s 30. različno velikimi stanovanji.  Vsakemu stanovanju pripada še shramba v pritličju objekta. Obvezen je tudi nakup parkirega mesta, katera so predvidena na zemljišču pred in ob objektu in bodo imela nadstreške.

Stanovanja bodo vseljiva novembra 2020.

Trenutno sta na voljo še dve trisobni stanovanji velikosti 73,69 in 73,74 m2. Cene za posamezno stanovanje se razlikujejo glede na kvadraturo in so 114.468,84 in 114.508,53 Eur. Cena PMz nadstreškomje 4.927,50 Eur.

Med slikami si lahko pogledate tloris stanovanja št. 2 v pritličju objekta.

Tehnični podatki o objektu

  • Stanovanjski blok je pravokotne oblike in etažnosti P+4N. Gradnja je monolitna armiranobetonska, predelne stene stanovanj bodo iz mavčno kartonskih plošč na kovinski podkonstrukciji. Fasada celotnega objekta bo izvedena kot kontaktna fasada s predpisano toplotno izolacijo, streha bo  ravna.
  • Vgrajena bodo pvc okna z roletami ali zunanjimi žaluzijami, vhodna vrata v stanovanja bodo lesena, protivlomna in protipožarna, notranja vrata bodo iz lesenega furnirja. Talne obloge bodo parketi in keramika v sanitarijah, ter granitogres na balkonih in na stopnišču.
  • Vse etaže bodo med seboj povezane s stopniščem in osebnim dvigalom tako, da bo omogočen neoviran dostop do vseh stanovanj in kleti tudi funkcionalno oviranim osebam na invalidskih vozičkih.
  • V pritličju so shrambe in štiri stanovanja, od 1. do 3. nadstropja je po sedem stanovanj, v zadnjem 4. nadstropju je pet stanovanj. Vsa stanovanja imajo predvidene balkone, do katerih se dostopa iz dnevnih prostorov.
  • Ogrevanje in hlajenje stanovanj bo urejeno individualno s toplotno črpalko.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na razpolago na gsm 041 654 118 ali na mail ana@dual.si. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri postopku rezervacije željnega stanovanja.


Hiter kontakt

PE DUAL

DUAL nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: