facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Dornava

93.777 €
= 716 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 131 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 623 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: 6334829

Podroben opis nepremičnine

-

V novo nastajojoči stanovanjski soseki v Dornavi prodamo zemljišče z moderno zasnovano enostanovanjsko hišo v izgradnji.

Predvideni sta dve stanovanjski hiša tipa B etažnosti P+1 v izmeri 131 m2. Tloris in izmere etaž si lahko ogledate med slikami kjer je tudi vizualizacija naselja in stanovanjske hiše. Ob stanovanjskem delu je predviden še nadstrešek za dva avtomobila.

Stanovanjska hiša bo priključena na javno električno, vodovodno, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje. Ogrevanje je predvideno talno s toplotno črpalko.

Vsa potrebna infrastruktura je v Dobrni ali Ptuju.

Zemljišče je vpisano v zemljiško knjigo, pridobljeno je pravnomočno gradbeno dovoljenje. Gradnja se lahko prične najkasneje v treh mesecih po podpisu pogodbe in plačilu are v višini 10 %. Preostanek plačila je po dokončanju dogovorjenih del.

Cena za hišo tipa B v III. gradbeni fazi: (zemljišče z urejenimi mejami in vso infrastrukturo na parceli ter urejenim in utrjenim dovozom do parcele;  vsa gradbena dela, končana ravna streha (sistem SIKA ali podobno) s toplotno izolacijo in kleparskimi deli)

- hiša na parceli velikosti 623 m2 93.777,99 Eur z vključenim 9,5 % ddv

- hiša na parceli velikosti 638 m2      94.664,94 Eur z vključenim 9,5 % ddv

Cena za hišo tipa B v IV. gradbeni fazi: (vse iz III. gradbene faze in fasaderska dela (20 cm izolacije), vgrajeno stavbno pohištvo (PVC - 3 slojno steklo) z ALU žaluzijami, grobe elektro in strojne inštalacije, strojni ometi, notranje in zunanje police iz umetnega kamna, vgrajene sistemske SILENT plošče s cevmi za talno ogrevanje z razdelilno omarico x 2, cementni estrih s toplotno izolacjio, slikopleskarska dela (brez "zadnje" roke), urejena okolica (zatravitev, tlakovano parkirišče in terasa, žićna ograja tipa Kočevar ali podobno, drsna dvoriščna vrata z daljinskim upravljanjem), ponikovalnica za meteorno vodo, čistilec olj)

- hiša na parceli velikosti 623 m2  156.192,99 Eur z vključenim 9,5 % ddv

- hiša na parceli velikosti 638 m2      157.079,94 Eur z vključenim 9,5 % ddv

Pokličite in dogovorili se bomo za termin ogleda in sestanka z investitorjem glede vseh podrobnosti gradnje.


Hiter kontakt

PE DUAL

DUAL nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: