facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Grosuplje

325.000 €
= 2.407 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 135 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: 9437c34f

Podroben opis nepremičnine

-

Na mirni lokaciji v Grosuplju se nahaja sodobna večstanovanjska novogradnja, ki jo odlikuje preplet moderne zasnove in klasičnih materialov.

Novogradnja dvanajstih stanovanj se nahaja na zelo zaželeni lokaciji ob Grosupeljščici. Zelena in mirna soseska ob Slomškovi cesti nudi bližino rekreacijskih površin in šole, hiter dostop do avtoceste in središča Grosuplja.

Spoj estetike, funkcionalnosti in udobja – te prvine so bile ključne pri kreiranju, načrtovanju in izvedbi prav vseh stanovanj v sodobni novogradnji Slomškovi dvori IV.

Prostorno 5-sobno stanovanje odlikuje premišljen in odprt tloris, ki bo na 113,78 m2 tlorisne površine nudilo resnično udobno bivanje.

Veža nas popelje v zračen in svetel dnevno bivalni del z dnevno sobo, kuhinjo, shrambo in jedilnico. Osrednji bivalni del nudi velike steklene površine, ki se odpirajo proti jugovzhodu in severozahodu. Tri sobe so obrnjene proti severozahodu, medtem ko je glavna spalnica obrnjena proti jugovzhodu.

Stanovanje se ponaša tudi z dvema kopalnicama in ločeno dnevno toaleto. Poleg kopalnice se nahaja tudi priročen večnamenski prostor, nasproti glavne spalnice pa je garderoba.

Stanovanje se ponaša z dvema balkonoma, ki gledata na jugovzhod. Na prvega se vstopi iz glavne spalnice, na drugega pa iz kuhinje. Na severozahodni strani stavbe se nahaja terasa s koritom za rože, na katero se vstopi iz sredinske sobe prav tako na severozahodni strani stavbe.

Površina stanovanja meri skupno cca. 135 m2, od tega je uporabne površine 113,78 m2, terasa meri 11.6 m2, 2 balkona vsak po 5.8 m2, in pritlična shramba velikosti 3.88 m2.

Stanovanju pripadata tudi dve pokriti parkirni mesti.

Več informacij o sodobni novogradnji je dostopnih na spletni strani www.slomskovidvori.si

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.