facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Brdo

555.000 €
= 3.153 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 176 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • codeŠifra: 46586a5d

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

-

Nadstandarden stanovanjski objekt z osmimi stanovanji se bo nahajal na Brdnikovi ulici v Ljubljani in bo obsegal delno podkleteno garažo, dve zunanji parkirni mesti za obiskovalce in skupne prostore. V objektu je predvidenih 8 nadstandardnih stanovanj.

Stanovanje bo prostorno, 4 sobno, opremljeno s kvalitetno opremo višjega cenovnega razreda, na primer: keramika in parket I. kategorije, ALU trislojna okna, notranja vrata svetle višine 230 cm… Stanovanjski tloris bo zajemal hodnik, spalnico z garderobno sobo in kopalnico s kadjo, dve manjši sobi, kopalnico s tušem in utility-jem, prostoren dnevno-bivalni del s kuhinjo in jedilnico ter  veliko teraso. Stanovanje je orientirano na tri strani (zahod, sever, vzhod). Zahodni del se nahaja v prvem nadstropju, severni in vzhodni del s pogledom na Rožnik pa sta v stavbi v višini drugega nadstropja.

Za ogrevanje je predviden plinski stenski kondenzacijski kotel s sistemom talnega ogrevanja in dodanimi radiatorji v kopalnicah, za hlajenje dnevne sobe in spalnice pa je predviden split sistem. Stanovanje se  bo prezračevalo z decentralnimi prezračevalnimi napravami, ki bodo vgrajene v zunanje stene prostorov stanovanja.

Stavba bo imela dvigalo, stanovanje je trenutno v fazi gradnje, možnost vselitve bo v marcu 2021.

Skupna prodajna površina stanovanja meri 176,78 od tega meri neto stanovanjska površina 116,9 m2, shramba v kleti meri 13,59 m2 in terasa 46,29 m2, poleg tega pa stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti, ki se nahajata v garaži pod objektom in skupaj merita 26,50 m2.

Vljudno vabljeni k ogledu!

Hiter kontakt

Luka Milavec

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: