facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Brdo

460.000 €
= 3.485 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 132 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • codeŠifra: 21450bb8

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

-

Nadstandarden stanovanjski objekt z osmimi stanovanji se bo nahajal na Brdnikovi ulici v Ljubljani in bo obsegal delno podkleteno garažo, dve zunanji parkirni mesti za obiskovalce in skupne prostore (kolesarnico, prostor za smeti). V objektu je predvidenih 8 nadstandardnih stanovanj.

Stanovanje bo prostorno, 4 sobno, opremljeno s kvalitetno opremo višjega cenovnega razreda (keramika in parket I. kategorije, ALU trislojna okna, notranja vrata svetle višine 230 cm…). Stanovanje bo obsegalo hodnik, spalnico iz katere bo vhod v kopalnico s kadjo, dve otroški sobi, kopalnico s tušem in utility-jem, prostoren dnevno-bivalni del s kuhinjo in jedilnico ter teraso. Stanovanje je orientirano na SZ. Zahodni del je pritličen, severni del s pogledom na Rožnik pa je v stavbi iz severne strani v višini prvega nadstropja.

Za ogrevanje je predviden plinski stenski kondenzacijski kotel s sistemom talnega ogrevanja in dodanimi radiatorji v kopalnicah, za hlajenje dnevne sobe in spalnice pa je predviden split sistem. Stanovanje se  bo prezračevalo z decentralnimi prezračevalnimi napravami, ki bodo vgrajene v zunanje stene prostorov stanovanja.

Stavba bo imela dvigalo, stanovanje je trenutno v fazi gradnje, možnost vselitve bo v marcu 2021.

Skupna prodajna površina stanovanja meri 131,85 m2, od tega meri neto stanovanjska površina 108,25 m2, shramba v kleti meri 13,92 m2 in terasa 9,68 m2, poleg tega pa stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti, ki se nahajata v garaži pod objektom in skupaj merita 26,50 m2.

Vljudno vabljeni k ogledu!

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: