facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šmartno ob Paki

229.000 €
= 1.383 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 165.6 m2
  • reorderVelikost (bruto): 165.6 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2010
  • codeŠifra: WS-25122

Podroben opis nepremičnine

Stanovanjska hiša v Šmartnem ob Paki se nahaja v dveh etažah. Hiša stoji na popolnoma ravni in sončni parceli z čudovitim pogledom na Golte in okoliške hribe, v urejenem naselju novejših stanovanjskih hiš. Prostori so svetli in funkcionalno razporejeni.

V spodnjem nadstropju se nahajajo kuhinja z shrambo, dnevna soba, jedilnica, hodnik, WC, velika garderobna soba ter stopnišče. Prav tako se v spodnjem nadstropju nahaja kurilnica z ločenim vhodom. V zgornjem nadstropju se nahaja spalnica, 2x otroška soba ter prostorna kopalnica z kadjo ter tušem. Iz vseh spalnih prostorov je omogočen izhod na balkon.

Iz dnevne sobe je omogočen prehod na teraso in zelenico. Terasa je pokrita z premično pergolo na elektro pogon.

Hiša ima plastična okna z notranjimi in zunanjimi žaluzijami ter komarniki. Je tudi zelo dobro toplotno izolirana.

Ogrevanje in priprava sanitarne vode objekta sta urejeni preko toplotne črpale zrak/voda proizvajalca Kronoterm moči 13 kW, kar zagotavlja nizke stroške ogrevanja. Prav tako je vgrajena dvonivojska inverterska klimatska naprava, ki v poletnih mesecih zagotavlja optimalno hlajenje v obeh etažah.

Okolica hiše je zelo lepo urejena. Parcelna meja je ograjena z živo mejo - cipresami. Na parceli se nahaja masivna lesena in kvalitetna vrtna uta z ločeno manjšo teraso. Ob vrni uti se nahaja vrtina globine 10m z vgrajeno vodno črpalko za pridobivanje vode za zalivanje. Ob asfaltirani cesti se na parceli nahaja nadstrešek za 3 osebna vozila. 

Hiša je v celoti opremljena z kvalitetnim pohištvom, ki je vključeno v ceno in je takoj vseljiva.

V bližini je športni center za možnost rekreacije, sprehajalne poti, bližina železniške in avtobusne postaje, center Šmartnega ob Paki (cca. 1km), avtocestni priključek (cca. 10 km), ...

* Na nasprotni strani dovozne poti se nahaja urejena parcela velikost 613 m2, ki je v postopku pridobivanja stavbnega zemljišča. Del parcele je asfaltiran (cca. 120 m2). Na parceli stoji kvalitetna mobilna lesena uta iz sibirskega macesna. Poleg tega je na parceli priključek za elektriko in vodnjak za zalivanje. Prodaja te parcele je po dogovoru. 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: