facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Trnovo

481.800 €
= 2.972 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (neto): 136.1 m2
 • reorderVelikost (bruto): 162.1 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 143.4 m2
 • tabŠt. spalnic: 4
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. A1
 • codeŠifra: H260520C HP3

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Atrijcheck Terasacheck Pokrito parkirišče
 • Priključki
  check Plinovodcheck Optikacheck Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  check Plincheck Toplotna črpalka
 • Lega
  check Severcheck Jug

Podroben opis nepremičnine

Vrstna hiša - novogradnja - H3

Odlična priložnost za udobno namestitev družine v zelenem okolju oddaljena le 2 km od središča Ljubljane in 0,5 km od mestnega avtocestnega obroča. 

Niz l. 2020 klasično grajenih vrstnih hiš izvedenih na ključ, se nahaja na mirni lokaciji in z uporabno tlorisno zasnovo 162 m2 bivalnih površin zagotavlja prijetno bivanje v moderno zasnovanih ter kvalitetno izvedenih objektih.

Prostornost in odprtost bivalnih prostorov poleg visokih stropov zagotavljajo večje površine steklenih površin, ki odpirajo poglede, zagotavljajo naravno svetlobo ter ugodno povezujejo notranje prostore z zunanjimi. Iz terase J lege se odpira pogled proti Krimu, na S terasi proti Ljubljanskemu gradu in Kamniškim Alpam v ozadju.

Posamezna enota orientacije J in S je grajena v treh etažah, P+1+2 s pripadajočim ograjenim atrijem in dvema pokritima parkiriščema.

 

PRITLIČJE (49,55 m2) zajema predprostor, dnevno stranišče, kuhinjo in dnevni prostor z izhodom na ograjen atrij z  izhodom do javnih površin.

NADSTROPJE (50,55 m2 + 5,85 m2 terase) predstavlja otroški bivalni prostor z dvema otroškima sobama (11m2), kopalnico s straniščem in družabno sobo/kabinetom/dodatno spalnico (13m2) z izhodom na pokrito teraso/balkon.

2. NADSTROPJE (36 m2 + 20,15 m2 terase) je namenjena staršem z glavno spalnico (master bedroom) z izhodom na teraso, kopalnico ter garderobno sobo ali sobo za druženje z izhodom na prostornejšo teraso J lege površine 14m2.

SKUPAJ BIVALNE POVRŠINE - 162,10 m2

SKUPAJ ZUNANJE POVRŠINE - 73,90 m2

- ATRIJ / ZELENE POVRŠINE - 15,3 m2

- TLAKOVANA TERASA - 27,15 m2

- NADSTREŠEK - 28,6 m2

- KOLESARNICA - 2,85 m2

 

O OBJEKTU

Posamezna hiša v nizu vrstnih hiš je zasnovana kot gradbeno in konstrukcijsko samostojen objekt. Grajena masivno, z izvedeno dilatacijo med objekti ter, zaradi boljše zvočne izolacije znotraj objekta, z opečnatimi notranjimi stenami. V vseh prostorih in nadstropjih je izvedeno talno gretje, nameščena okna s tro-slojno zasteklitvijo v kombinaciji ALU/LES.

Talno gretje v vseh etažah oz prostorih s centralnim ogrevanjem s toplotno črpalko in plinskim kotlom – zemeljski plin. 

Streha posamezne hiše je ravna v minimalnem dovoljenem naklonu.

Dostop do posamezne hiše je urejen na južni strani objekta. Vsaka enota ima ob dostopni cesti predviden nadstrešek za parkiranje dveh avtomobilov. Nadstrešek je podaljšan do vhoda v stavbo, ob njem je izvedena možnost izvedbe zunanje kuhinje ali prostora za druženje.

Predviden zaključek gradnje in izvedba na ključ: SEPTEMBER 2020

V oglasu navedena cena vključuje 9,5% DDV, cena brez DDV znaša 440.000€. Cena na m2 z 9,5%DDV znaša 2972,24 eur.

Pogoj prodajalca za sklenitev prodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Vabljeni na ogled.

Hiter kontakt

Samo Židan

Agencia d.o.o