facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Domžale

105 €/m2
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • codeŠifra: DO03_20AG

Podroben opis nepremičnine

-

Posredujemo pri prodaji večjega kompleksa zazidljivih parcel, v neposredni bližini Osnovne šole Dob v Domžalah. Zemljišča se nahajajo na ravnem in odprtem terenu.

Osnovna namenska raba: Podrobnejša namenska raba je CDi – območja namenjena osnovnim dejavnostim izobraževanja, vzgoje in športa, primerna pa je med drugim za gradnjo športne dvorane ali drugih primerljivih objektov, ki ustrezajo določbam veljavnega Odloka o prostorskem načrtu Občine Domžale  (kulturne, razvedrilne, rekreacijske in športne dejavnosti, dejavnosti javne uprave).

Spremljajoče dejavnosti pa so lahko tudi  centralne dejavnosti (razen N- druge raznovrstne poslovne dejavnosti), bivanje in druge dejavnosti (ki služijo tem območjem) Opomba: Spremljajoča dejavnost je tista dejavnost, ki ni zajeta v osnovni namenski rabi, a se jo nanjo lahko umešča pod pogojem, da na osnovno namensko rabo nima negativnih vplivov.

Faktor zazidanosti parcele znaša 0,4; faktor zelenih površin znaša najmanj 20 % in zasaditev 25 dreves/ha.

Oblikovanje objektov: 

Stavbe ne bodo izstopale iz silhuete območja (da ne bodo višje ali bistveno nižje);

Višina slemena ne sme presegati višin slemen sosednjih objektov enake namembnosti v oddaljenosti 150m od roba objekta v enoti urejanja prostora.

Strehe so simetrične dvokapnice z naklonom v smeri daljše stranice, naklon 30° do 45° stopinj, če je to značilno v EUP, smer slemena mora biti vzporedna z daljšo stranico, dopustna je ravna streha.

Komunalna oprema: V neposredni bližini je vsa potrebna komunalna infrastruktura, vključno z urejeni hodniki za pešce.

Pogoji prodaji: Kupec ne plača stroškov posredovanja. Pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet z nepremičninami (DPN).

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.


Hiter kontakt

Salomon nepremičnine,

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: