facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Zasavska, Zagorje ob Savi

49.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • codeŠifra: 6335949

Podroben opis nepremičnine

-

Posredujemo pri prodaji parcele na sončni lokaciji, v naklonu, stavbni del orientiran proti jugo-vzhodu in jugu, kmetijski del orientiran proti jugu in jugo-zahodu.

Parcela se delno, v okvirni izmeri 2.000 m2, nahaja v območju stavbnih zemljišč, preostanek parcele pa v območju kmetijskih zemljišč.

Vsa pomembna infrastruktura se nahaja na Trojanah oz. v Zagorju ob Savi.

Rahlo razgiban teren ponuja različne opcije za ureditev okolice (ureditev terase, letne kuhinje ipd.), orientacija parcele pa zagotavlja osončenost čez pretežni del dneva.

Parcela se nahaja na robu zazidljivosti, obkrožena s travniki, kar ponuja veliko možnosti za sprehode, šport in rekreacijo, posebej primerna za ljudi, ki iščejo mir in odprto lego s pogledom na okoliške griče.

Dovoljene vrste objektov: enostanovanjske in dvostanovanjske stavbe ter druge ne stanovanjske stavbe.

Faktor zazidanosti: največ 0,5.

Tlorisni gabariti: stanovanjski objekti največ 12 m x 18 m.

Višinski gabariti: K + P + M. Stanovanjski objekti brez kleti in brez kolenčnega zidu imajo poleg pritličja lahko še eno etažo. Ne glede na navedene vertikalne gabarite, najvišja absolutna višina objekta, merjena od kote urejenega terena do venca strehe ali kapi strehe, ne sme preseči 8,0 m. V prostoru je lahko vidna le ena fasada kletne etaže objekta. Dopustno je zgraditi več kletnih etaž, vendar v celoti vkopanih v teren. Kolenčni zid v mansardi je višine največ 1,5 m, v katero je vključena kapna lega.

V primeru nakupa kupec plača davek na promet nepremičnine v višini  2% od pogodbene vrednosti nepremičnine, prodajalec pa plača stroške nepremičninske družbe za izpeljavo celotnega pravnega posla.

Za dodatne informacije, lokacijsko informacijo in ogled smo vam na voljo.


Hiter kontakt

Salomon nepremičnine,

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: