facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Moravče

24.500 €
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • codeŠifra: SD03_19AG

Podroben opis nepremičnine

-

Posredujemo pri prodaji večjega zazidljivega zemljišča na območju Moravč, konkretneje Spodnji Dobravi. Celotna posest obsega 4839 m2 zazidljive površine in  6.107 m2 travnikov. Cena za celoto znaša 135.000 EUR.

Možen je nakup posameznih parcel kvadrature od cca 700 do 1600 m2 oziroma po izbiri. Cena za zemljišče ob potoku znaša 45 EUR/m2, za ostale parcele pa 35 EUR/m2.

Posest je orientirana proti severozahodu, kar zagotavlja dovolj popoldanskega sonca. Določeni deli se nahajajo na strmem terenu, ki se v smeri potoka pretežno zravna.

Pri gradnji je potrebno upoštevati naslednje faktorje (zelene površine: FZP=0,15; maksimalna dopustna izraba: FZ=0,5; FI:0,6; maksimalna višina 10 metrov za stanovanjske objekte, 13,5 za gospodarske objekte; višinski gabarit: K+P+M  ali K+P+1N+M).

Zemljišče je v bližini centra Moravč in le cca 10 km oddaljeno od avtocestnega priključka Krtina. V radiju 2 km vse pomembne ustanove kot so vrtec, šola, zdravstveni dom, trgovina, pošta, bencinski servis in drugo.

Stroški nepremičninske družbe za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2%+ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.


Hiter kontakt

Salomon nepremičnine,

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: