facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranjska Gora

570.000 €
= 3.633 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 156.9 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1990
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 6289171

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Kletcheck Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

V centru Kranjske Gore, tik  ob smučišču,  je v večstanovanjski stavbi »Vile Emona« naprodaj stanovanje v izmeri 156,93 m2.

Stanovanje je v drugem nadstropju, oz. v četrti etaži stavbe.

Obsega: 3 spalnice, dve kopalnici, delovni prostor, kuhinjo, jedilnico, dnevni prostor, 3 balkone, klet.

Po stopnišču, ki iz nadstropja  vodi zgolj do stanovanja, vstopimo v predprostor, iz katerega so vhodi v kopalnico, tri spalnice, vsaka z izhodom na balkon, ena z lastno kopalnico, ter vhod v večji dnevno bivalni del, ki obsega kuhinjo in dnevni prostor, z izhodom na prostorno teraso iz katere je pogled na smučišče. Iz predprostora vodijo stopnice v medetažo, v kateri je urejen računalniški kotiček. Stanovanje je locirano v celotnem zgornjem nadstropju – mansardi stavbe in predstavlja lepo urejeno stanovanjsko enoto, primerno tako za bivanje kot počitniško nastanitev.

Stanovanju pripada klet. Okolica stavbe je urejena, na dvorišču so urejena parkirišča, stanovanju pripadajo tri parkirna mesta. Smučišče je oddaljeno nekaj metrov, prav tako je do centra mesta le kratek sprehod.

Prodajalec oz. lastnik nepremičnine  pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti,  oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.

Stroške prodajne pogodbe in vpisa lastninske pravice v zemljiško knjigo nosi nepremičninska agencija Koncepti d.o.o..

Za vse dodatne informacije glede stanovanje nas prosim pokličite, ogled je možen po predhodnem dogovoru, zgolj v navzočnosti agenta.


Hiter kontakt

Koncepti d.o.o.

Koncepti d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: