facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Jesenice

115.000 €
= 1.230 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 93.5 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1992
  • codeŠifra: 6341371

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon
  • Ogrevanje
    check Elektrika

Podroben opis nepremičnine

-

Na Španovem vrhu je naprodaj čudovita počitniška hišica - brunarica, izgrajena v letu 1992. Stoji na zemljišču v izmeri 4251 m2. Pomladi je širša okolica  posejana z narcisami. Nahaja se takoj pod zgornjo postajo žičnice Španov vrh.

Obsega pritličje in mansardo. V pritličju je večji bivalni prostor, ki združuje kuhinjo in dnevni del ter v hodniku kopalnico. Po stopnišču iz skupnega prostora pridemo v mansardo, kjer sta večja in manjša spalnica ter manjša kopalnica.  Iz večje spalnice je izhod na balkon s prekrasnimi razgledi.

Ogrevanje je na elektriko in trda goriva, v pritličju je ličen kamin, ki ogreva bivalni prostor in kopalnico, ogrevana je tudi klop ob peči. V kuhinji je štedilnik s pečico na trda goriva. V bivalnem prostoru je dostop do manjše kleti za shranjevanje živil, tudi v zimskih mesecih ne pride do zmrzali.  Vodno zajetje  je kapnica, na severni strani stavbe sta dve povezani cisterni, v stavbi je hidrofor, prav tako je zajetje na južni strani stavbe. Stavba ima pretočno greznico.

Zelo lepo vzdrževana in primerna za takojšnjo uporabo.

Stavba nima ustreznih dovoljenj, je v območju načrtovanega prostorskega načrta počitniških hišic. Plačan je komunalni prispevek, pridobljeni so načrti,  stavba ima hišno številko. Urejene so služnostne pravice dostopa na zemljišče.

Možen je dokup zemljišča, ki se nahaja ob zemljišču, ki je predmet prodaje, v skupni izmeri 1520 m2, v pretežni namenski rabi stavbno zemljišče, namenjeno gradnji počitniških hiš.


Hiter kontakt

Koncepti d.o.o.

Koncepti d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: