facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

160.000 €
= 506 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 316 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1057 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • codeŠifra: 446

Podroben opis nepremičnine

-

Zanimiva kmetija na robu vasi Podgorje z dvemi hišami,v stiku z gozdom pobočja Slavnika. Domačijo tvori niz poslopij razporejenih v obliki podkve z notranjim skorajda zaprtim dvoriščem. Kmetija je naslonjena na zgornji sklani rob vasi na vrh katerega so speljane stopnice za dostop do enkratne razgledne parcele, ki je služila kot vrt kmetije.

Kmetija je takorekoč ograjena z vseh strani, tako z zgradbami kot z naravnimi ovirami, nudi zato obilo zasebnosti in miru.

Kmetijo, niz objektov predmet prodaje tvorijo tako bivalna dvo etažna hiša iz leta 1900 (67m2), nebivalna kamnita kmečka hiša iz leta 1800  (83m2), hlev (69 m2), skedenj (61m2), garaža (36m2), ki so prav tako kamnite izvedbe iz obdobja osnovnih objektov.

Vsi objekti so vzdrževani in imajo prenovljene in nove strehe. Bivalna hiša ima nov sistemm ogrevanja centralne kurjave in novo peč (kurilno olje). Kmetija ima priključek na javno fekalno kanalizacijo.

Domačija je primerna predvsem za ljubitelje avtohtone istrsko-kraške arhitekturne dediščine kjer kraljujeta kamen in les. Prav tako za ljubitelje miru in narave.

Zaradi lege, zasnove kmetije, več stavb z večjo površino je nepremičnina primerna tudi za namene turistične dejavnosti - nastanitev gostov.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.


Hiter kontakt

Urbanistika d.o.o.

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: