facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ig

30.000 €
= 4,9 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 6.117 m2
  • codeŠifra: zs_br

Podroben opis nepremičnine

Stavbno in kmetijsko zemljišče pod Kureščkom

ŽELIMLJE, SUŠA, pod Kureščkom, cca 20 km iz Ljubljane, zemljišče v skupni izmeri 6.117 m2, od tega 1.915 m2 stavbnega zemljišča  in 4.202 m2, kmetijskega zemljišča – pretežno travnik in delno gozd (gmajna).

Preden pokličete vas prosim, da preberete celotno vsebino oglasa!

Zemljišče nima urejene poti (dostopa) in ni urejene služnosti, preko sosednjih zemljišč treh drugih lastnikov. Za pridobitev gradbenega dovoljenja za gradnjo stavbe (na stavbnem zemljišču) je potrebno urediti dostop, urediti služnost pešpoti in vožnje z vsemi vozili ter izdelati cesto. Pot do zemljišča, ki je bila v uporabi že več  generacij je sedaj zaraščena in potrebna sanacije (gradnje)  ter pravno-formalne ureditve. Kar se tiče komunalnih priključkov je na območju, kjer se zemljišče nahaja zgolj električni tok. Javnega vodovoda in kanalizacije ni.

Približne izmere zemljišča so cca 50 x 120 m in je vse »v enem kosu«. Nekdo, ki je pripravljen potrpežljivo (časovno in finančno) sam urediti služnost, dostop in cesto cca 200 – 300 m, lahko kupi krasno lokacijo, južno in mirno lego, pravi raj, za ugodno ceno.

ZK urejeno in brez bremen. Prodajna cena 30.000 EUR. Prodajalčev pogoj: kupec prevzame 1/3 stroškov, ki so povezani s transakcijo nepremičnine. 1/3 znaša cca 800,00 EUR

Hiter kontakt

Bojan Ružman

NEPREMIČNINE PLUS d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: