facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

1.050 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 65.3 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2014
  • codeŠifra: OS00641KM

Podroben opis nepremičnine

-

Oddamo luksuzno in svetlo dvosobno stanovanje na lahko dostopni lokaciji v Eko Srebrni hiši za Bežigradom.

Stanovanje ima funkcionalno razporeditev prostorov, ki obsegajo hodnik, spalnico z izhod na zastekljeno ložo, velik dnevno bivalni prostor z izhodom na ložo in pogledom na mesto ter na gorovje, sodobno kuhinjo, ter kopalnico (wc, kad, umivalnik).

V podzemni garaž ima stanovanje 1 lastniško parkirno mestoin prostorno shrambo ter skupno kolesarnico.

Vse žaluzije so na električni pomik, loži sta osvetljeni in opremljeni z zunanjimi električnimi priključki. Klimatske naprave so prisotne v vseh prostorih. 

Stanovanje se oddaja z moderno opremo višjega cenovnega razreda, kot je razvidno iz fotografij. Stanovanje je opremljeno s pametnimi inštalacijami, rekuperacijo, katera zagotavlja prijetno bivanje in izjemno nizke stroške ogrevanja. 

Stanovanje se nahaja v najsodobnejšem varčnem stanovanjsko poslovnem objektu z energetsko izkaznico A1, v katerem se nahaja 128 stanovanjskih enot, 6 poslovnih enot ter garažna hiša pod objektom. Objekt ima tudi lastno zaprto in varovano otroško igrišče. Objekt stanovalcem zagotavlja varnost in diskretnost.

Objekt se nahaja zraven mestnega obroča v bližini katerega je vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (osnovna šola, vrtec, fakultete, pošta, lekarna, banke, trgovine, gostinski lokali, sprehajalne in zelene površine).

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.000 EUR.

Za resne stranke, ki si želijo udobnega ter kakovostnega življenja. Za ogled nas prosim pokličite!

Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri oddaji oz. najemu nepremičnine pokličite na 031 000 293!


Hiter kontakt

RENEX, Ksenija

RENEX, Ksenija Mihajlović s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: