facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Nova Gorica

139.000 €
= 951 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 146.1 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1920
  • codeŠifra: 464

Podroben opis nepremičnine

-

V središču naselja Solkan, hiša v nizu, v dveh etažah z lepimi in urejenimi prostornimi pisarnami. Nepremičnina predmet prodaje predstavlja nekaj več kot polovico stavbe razdeljeno po vertikali s skupno površino 146,1 m2, v naravi poslovni prostor  (veža 5,0m2, 48,1m2 prostor v pritličju, 93m2 prostor v nadstropju). Hiša je grajena v dveh etažah in ima svoj samostojni vhod iz ulice. V pritličju se nahaja veža iz katere se dostopa do poslovnega prostora v pritličju s površino 48m2m ter stopnišče katero vodi do pisarniških prostorov v nadstropju. Poslovni prostor v nadstropju s površino 93m2 tvori več pisarniških prostorov in ena večja razkošna pisarna površine 30 m2.

Nepremičnini pripadata 2 parkirni mesti na dvorišču za stavbo.

Razpored in lega prostorov omogočajo tudi spremembo prostorov v bivalne namene. Možna je preureditev do 3 bivalne enote: v pritličju 1 enota v nadstropju 1 enota oz. 2  ali večja razkošnejša bivalna enota v dveh etažah. Sanitarni prostori se nahajajo v obeh etažah. Objekt je klimatiziran, ogrevanje objekta in sanitarne vode je urejeno s centralno kurjavo s samostojno plinsko pečjo.

Nepremičnina ima izdelan etažni elaborat. Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: