facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje

318.192 €
= 3.365 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 94.57 m2
 • expand_lessNadstropje: 6
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: SP75

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Zastekljen balkoncheck Pokrito parkiriščecheck Dvigalo
 • Ogrevanje
  check Talno gretje

Podroben opis nepremičnine

3 sobno stanovanje Zelena Šmartinka

Sosesko sestavljajo trije objekti, ki so različnih višin. So enotno oblikovani in med seboj povezani v zaključeno celoto, ki zamejuje notranje zeleno dvorišče. Zaradi umeščenosti ob prometno cesto, so stanovanja orientirana na ceste zaščitena proti hrupu z dodatno zasteklitvijo na loži. Notranjost kompleksa je mirnejše okolje, brez prometa s kvalitetno parkovno zunanjo ureditvijo, namenjeno stanovalcem.

Skupno je v soseski 123 stanovanj in atelje. Pod sosesko se nahaja garaža v treh etažah. Uvoz v garažo je urejen s Flajšmanove ulice. V prvi etaži je predvideno parkiranje za obiskovalce, v drugi in tretji pa za stanovalce kompleksa. Za objektom je oblikovan vrt, kjer je urejeno ograjeno igrišče z otroškimi igrali in park, sprehajalne poti, ploščadi ter ostala urbana oprema.

STANOVANJA

V objektih je več tipov stanovanj. Stanovanja so z zunanjostjo praviloma povezana preko lož, balkonov in teras. Ob Šmartinski cesti so nameščena večja stanovanja z zastekljenimi ložami, ki omogočajo lepe poglede v okolico.

Vsaj 10% stanovanj je možno enostavno preurediti za funkcionalno ovirane osebe - npr. za invalide na vozičku. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla iz keramike.

OBJEKT A1 (P+5+2T)

Zasnovan je kot objekt večje koncentracije stanovanj. V pritličju objektov ob Šmartinski cesti in Flajšmanovi ulici je predviden javni program in na vogalu objekta A1 poslovni stolpič. V pritličju, ob Šmartinski in Flajšmanovi ulici je pred javnim programom zasnovan arkadni hodnik. Lokali v objekti A1 bodo končani do III. podaljšane gradbene faze.

OBJEKT A2 (P+5+2T)

Zasnovan je kot stanovanjski objekt z 28 stanovanji v nadstropjih in terasah ter javnim programom v pritličju in delno v prvem nadstropju objekta. Pod arkado v pritličju so lokali z javnim programom izvedeni do tretje podaljšane gradbene faze.

OBJEKT V1 (P+3+2T)

Objekt je zasnovan, kot stanovanjski objekt s 16 stanovanji in ateljejem. V tipičnih etažah so po štiri vogalna stanovanja, v terasnih etažah pa sta predvidena dva dupleksa. Tri pritlična vogalna stanovanja imajo urejene atrije. V objektu je tudi atelje, ki se nahaja v 1. nadstropju.

KOPALNICE IN KUHINJE

V kopalnicah so tla in stene na mokrih delih oblečeni v keramične ploščice, ostale stene kopalnic so opleskane s pralno barvo, predelne stene kopalnic pa so odporne na vlago. V kopalnicah bo vgrajena sanitarna keramika in oprema (kopalna kad ali tuš, umivalnik, školjka in radiator). V kuhinjah je predviden prostor za štedilnik z električno kuhalno ploščo in pečico, napo, lokacija za pomivalni stroj in hladilnik, pomivalno korito in kuhinjske omare.

SKUPNI PROSTORI

Vse shrambe za stanovalce in skladišča za poslovne prostore se nahajajo v prvi kleti. Pod vsemi tremi objekti je zasnovana garaža v treh kletnih etažah. Dostopi v objekte iz garaž so omogočeni preko varnih komunikacijskih jeder s stopniščem in dvigali. Uvoz v garažo je iz Flajšmanove ulice.

ZUNANJA UREDITEV

Zunanja ureditev je zasnovana skladno z urbanističnim konceptom celotne soseske. Ob intervencijski poti je drevored srednje visokih dreves, ki vizualno zamejuje zunanjo ureditev in predstavlja bariero med stanovanji in igrišči.

Skupno dvorišče je zasnovano kot zelena dvignjena površina in je urejena v vzorcu zasajenih, utrjenih in igralnih površin ter ostalih programov, ki stanovalcem ponuja visoko kvaliteto bivanja. Površine zunanje ureditve so sestavljene iz različnih programov – poti, otroško igrišče, lesena ploščad, vodno zrcalo, površine raznih zasaditev (drevored, zasaditev nizkih grmovnic, trava) – ki skupaj tvorijo zaključeno celoto.

Pritlična stanovanja objekta V1 imajo urejene atrije, meje med atriji so ograjene z mrežno ograjo in grmičevno zasaditvijo.

Predviden zaključek gradnje projekta je poleti leta 2021.

 

PRODAJALEC:
LJUBLJANA NEPREMIČNINE d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 LJUBLJANA
Tel. : +386 30 313 002 (Mojca Erčulj)
E-naslov: m.erculj@ljn.si
https://www.ljubljananepremicnine.si/novogradnja/zelena-smartinka
Tel. : +386 30 313 001 (Simona Hribar)
E-naslov: s.hribar@ljn.si
https://www.ljubljananepremicnine.si/novogradnja/zelena-smartinka

 

PRODAJALEC:
Aeon nepremičnine, d.o.o.
Cesta 24. junija 25
1231 LJUBLJANA - ČRNUČE
Tel. : +386 64 272 272
E-naslov: emona@c21.si
https://smartinka.si/

 

INVESTITOR:
Trgograd, d.o.o., Litija
Breg pri Litiji 56
1270 LITIJA
Tel. :+386 (0)1 898 34 40

Hiter kontakt

Zelena Šmartinka

Trgograd d.o.o., Litija

Morda bi vas zanimalo tudi: