facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Škofljica, Lavrica

115.000 €
= 160 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 720 m2
  • codeŠifra: P5502

Podroben opis nepremičnine

Zazidljivo zemljišče v Lavrici

Zazidljivo zemljišče na Lavrici
(namembnost: 720 m2 za stanovanjsko gradnjo)

Prodamo zemljišče ob gozdu, v urbanem območju naselja Lavrica - Škofljica. V skladu s sedanjim občinskim prostorskim načrtom je na omenjenem območju dovoljena gradnja enostanovanjskih in dvostanovanjskih objektov. Možnost gradnje objekta 10x20 v treh etažah (K+P+1+2+M).

OSNOVNE ZNAČILNOSTI

  • Zazidljivost: da (720 m2)
  • Komunalna opremljenost: parcela je energetsko opremljena, priključna mesta so namenska in bodo hišo oskrbovala z vodo, elektriko, telekomunikacijami in plinom, onesnaženo vodo kot meteorno vodo pa odpeljala preko cevnega odvodnega sistema. Interes za zagotavljanje energetsko pasivne hiše z obnovljivimi viri je prednost smernic urbanizma tega okolja in je alternativna opcija predvsem pri zagotavljanju električne energije in porabi meteorne vode.
  • Možnost gradnje: Stanovanjska hiša z eno ali dvema enotama.Tlorisni gaberit je omejen 200m2 za vsako od dveh etaž in še tretje, mansarde z okenskimi nadzidki. Velikost zemljišča omogoča in v preostalem delu dovoljuje dodatne pomožne objekte za potrebe parkiranja in shranjevanja, kot tudi pergole za intimo vrtne terase.

POVRŠINA

  • Skupne površine: 720 m2
  • Višina objekta: do 10 m
  • Infrastruktura: Parcela je energetsko opremljena, priključna mesta so namenska in bodo hišo oskrbovala z vodo, elektriko, telekomunikacijami in plinom, onesnaženo vodo kot meteorno vodo pa odpeljala preko cevnega odvodnega sistema. 

INFRASTRUKTURA

Zemljišče je umeščeno v mestnem naselju, na čudoviti lokaciji, na obrobju gozda, v urbanem območju Lavrica - Škofljica. Do Ljubljane je slabih 5 km. Edinstvenost lokacije nudi povezanost z mestnim tempom vsakodnevnih obveznosti, istočasno pa ugodnost z umikom v domovanje narave. 

DODATNO

Parcela je ZK urejena.

Vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

VALERIJA HOZJAN

Mesto nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: