facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec

149.000 €
= 1.155 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 129 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 541 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 202008B1DL

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Telefon

Podroben opis nepremičnine

V Žalcu gradimo novo naselje samostojnih nizkoenergijskih hiš. Naselje je locirano na južnem robu mesta Žalec, tako da se nahaja le nekaj korakov stran od centra mesta, ki vam nudi vse potrebno za udobno bivanje. S pravočasno odločitvijo o nakupu lahko še aktivno sodelujete pri prilagoditvi notranjosti svojega novega doma.


Predvidena je izgradnja objekta do tretje podaljšane gradbene faze, z možnostjo dokončanja objekta na ključ. Objekt je velik 10×8m, neto tlorisne površine cca. 129 m2, etažnosti P+1. Novogradnja stoji na zemljišču, velikosti 541 m2.


Objekt odlikuje funkcionalna razporeditev prostorov, velike steklene površine v jedilnici, ter polna višina nadstropja, ki vam omogoča popolni izkoristek prostora tudi v zgornji etaži. V pritličju vas po vstopu v objekt pričaka prostorna predsoba, iz katere dostopate naprej v spodnjo kopalnico in utility ter velik odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. V pritličju se nahaja še kabinet, ki lahko služi kot pisarna ali po potrebi kot dodatna spalnica. Po stopnicah se povzpnete v nadstropje, kjer je predviden prostor za dve otroški sobi na južnem delu objekta, spalnico z garderobo v severnem delu objekta ter kopalnico. Seveda je v tej fazi mogoče notranjost objekta še prilagoditi potrebam vaše družine.


Objekt je umeščen v prostor na način, da do njega dostopate iz jugovzhodne strani, parkirni prostori so umeščeni na severozahodno stran objekta. Na južni strani objekta bo dovolj prostora za zelenico, ki vam bo ponudila veliko možnosti za užitke na soncu skozi vso leto, z odprtim pogledom proti vzhodu. Prostora je dovolj tudi za postavitev bazena, manjši vrt in ostale pomožne objekte.


Objekt bo zgrajen iz opeke, z nosilnimi stenami debeline 25 cm, debelino fasade 20 cm, ALU vhodnimi vrati, PVC okni s troslojno zasteklitvijo. Objekt bo pokrit z opečno strešno kritino v črni barvi. Pri nakupu je obvezno doplačilo krpank na električni pogon za ceno 3000€.


Vsi priključki objekta na gospodarsko javno infrastrukturo bodo pripeljani do objekta: asfaltni dovoz, vodovod, elektrika, javna kanalizacija, telekomunikacijski vod. Za ogrevanje je predvideno talno ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda.


Kot glavno pomanjkljivost naselja bi izpostavili bližino železniške proge, ki pa je malo prometna, vlaki zaradi bližine železniške postaje potujejo z zmanjšano hitrostjo, pretežno v dopoldanskem času. Posledično železniška proga večini stanujočih v njeni bližini ne predstavlja motečega faktorja, saj je hrup v resnici bistveno manjši kot, če bi živeli v bližini ceste v samem središču mesta. Da bi še dodatno zmanjšali vpliv bližine železnice, je investitor zagotovil, da so objekti od železniške proge dodatno umaknjeni od železnice, dodatno pa še protihrupno zaščiteni s kvalitetnim 3-slojnim stavbnim pohištvom, debelim slojem fasade in dodatno zimzeleno zazelenitvijo, ki bo zasajena ob severni meji naselja. Tudi orientacija bivalnih prostorov proti jugu bo dodatno zagotovila visoko kvaliteto bivanja v vašem novem domu.


Kot bistveno prednost bi izpostavili lokacijo, ki jo naselje ponuja s svojo neposredno bližino centru mesta. Hiša se nahaja v mirni soseki v slepi ulici, ki vodi do 2 objektov, na koncu dovoza. Center Žalca vam ponuja vso potrebno infrstrukturo za udobno bivanje, saj se v njem nahajajo osnovna šola, glasbena šola, vrtci, trgovine, zdravstveni dom, avtobusna in železniška postaja, lokali, restavracije, parki in vse ostale potrebne storitve... AC priključek Žalec, ki ponuja hitro prometno povezavo do Celja in Ljubljane, je oddaljen le 5 minut vožnje.


Energetska bilanca objekta se izkazuje z izkazom energijskih lastnosti stavbe iz PGD projektne dokumentacije.


Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Ponujamo vam BREZPLAČNO PRAVNO VARSTVO pri nakupu, vam pomagamo pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo prodati vašo nepremičnino. Za oglede pokličite 041/370-433 - Dejan LavbičHiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.