facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Izola, Malija

253.000 €
= 2.530 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1981 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1900
 • codeŠifra: HP111

Podroben opis nepremičnine

Hiša Malija

Stara istrska hiša stoji na odlični lokaciji, v Maliji nad Lucijo, od koder je tudi najhitrejši in najlepši dostop. Hiša je ne-bivalna. Posebej jo krasi velika sončna parcela za objektom. Delno je parcela zasajena z oljčnim nasadom,

Stara istrska hiša stoji na odlični lokaciji, v Maliji nad Lucijo, od koder je tudi najhitrejši in najlepši dostop. Hiša je ne bivalna oziroma nevseljiva in je potrebna popolne obnove, rekonstrukcije, ali pa kot osnova za gradnjo novega objekta. Po eni stranici se ta stika s sosednjo hišo. Ob hiši je še prizidano gospodarsko poslopje, mimo tega pa dostop do lepe sončne parcele, ki se nahaja za hišo. Delno je ta parcela zasajena z oljčnim nasadom.

Lokacija hiše je najlepše dostopna s strani Lucije. Hiša ima lepo južno lego in je orientirana ter ima lep pogled na soline in na Piranski zaliv ter na zeleno okolico.  Neposredno ob hiši se nahajajo oljčni nasadi in je  zasajeno sadno drevje.

Hiša ima urejen dostop, ima priključek na elektriko, ob  oz. na parceli je vodovodni priključek in priključek na kanalizacijo. Od celotnega zemljišča, ki je na prodaj skupaj z hišo je 350 m² zemljišča namenjeno površinam razpršene poselitve. Ostalo zemljišča je kmetijsko zemljišče. Lastnik je leta 2008 na Občini Izola vložil pobudo za spremembo namembnosti v zazidljivo zemljišče tudi za  drugi del parcele.   

Pogoji prodaje: Cena nakupa hiše z zemljiščem je 253.000 EUR.

Pogoj prodajalca je tudi, da mu kupec povrne polovico stroškov, ki jih ima pri prodaji .

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: