facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran, Portorož

750.000 €
= 441 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1700 m2
 • codeŠifra: PP448

Podroben opis nepremičnine

Okoli 1700 m2 je veliko zazidljivo zemljišče, kjer trenutno stoji poslovno stanovanjska stavba. Zamljišče je namenjeno poslovni ali stanovanjski gradnji. Možna je predelava in povečanje obstoječega objekta, ali izgradnja novega atraktivnega stanovanjsko apartmajskega objekta.

Na lokaciji v bližini Lucije prodamo zemljišče v izmeri cca 1700 m², s poslovnim objektom v izmeri 740 m², katerega trenutna namembnost je gostinsko - nastanitvena. Objekt je v dobrem stanju, a se osnovna dejavnost v njem ne izvaja. Objekt je primeren za oživitev gostinske dejavnosti skupaj z oddajanjem  sob. Naslednja možnost pa je predelava objeta v stanovanja oz. apartmaje velikosti od 40 do cca 60 m². S tem bi objekt zadržal svojo osnovno izvedbo, le v delih bi ga bilo potrebno nadgraditi. Naslednja možnost pa je rušitev objekta in novogradnja hotela, stanovanjskega objekta, ali pa objekta z vsebino, ki jo postavi investitor. 

Izkoristite odlično priložnost za nakup nepremičnine, ki je velik potencial za gradnjo večstanovanjskega, poslovnega, hotelskega ali objekta z druo namembnostjo. Po dogovoru z lastniki pa je možen tudi odkup večjega zemljišča ali celo sosednjega objekta, s čimer bi si atraktivnost lokacije in potencial zemljišča še bistveno povečali. 

Vljuidno vabljeni na ogled lokacije, zemljišča, objekta, kot tudi idejnih skic.

Energetska izkaznica - razred D

  Spletna stran

  http://www.lares.si

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: